Medarbejder til Medlemsservice i Dansk Psykolog Forening

Brænder du for medlemsdata, medlemssystemer og god medlemsservice, og holder du af udviklingsopgaver og har et godt overblik? Så søger vi en dygtig kollega til vores medlemsserviceteam i Dansk Psykolog Forening på vores hovedadresse på Østerbro i København.

Vores kultur i sekretariatet er båret af samarbejde, åbenhed og gode tværgående arbejdsfællesskaber. Team Medlemsservice er helt central i Dansk Psykolog Forening og samarbejder med stort set alle funktioner og team i sekretariatet. Medlemsserviceteamet er forankret i forhandlingsafdelingen, og de to medarbejdere i teamet refererer til forhandlingschefen.

Dansk Psykolog Forenings vision er at sikre psykologernes vilkår og kompetencer og arbejde for menneskers psykiske velfærd og trivsel. Den vision arbejder vi vedvarende på at realisere.

Hovedopgaverne i teamet er centreret om registrering af medlemsoplysninger i forbindelse med ind- og udmeldelser samt om ændringer i medlemmers og tillidsrepræsentanters medlemsstatus. Medlemsserviceteamet har desuden en vigtig rolle i forhold til kontingentopkrævning i samarbejde med administrationsteamet. Medlemsserviceteamet har også telefonomstilling og fordeler sager og henvendelser til alle øvrige medarbejdere i sekretariatet. Vi arbejder henimod at automatisere og digitalisere flere arbejdsgange og processer både i Medlemsservice og flere andre steder i sekretariatet.

Opgaverne

 • Registrering og ændring af medlemsoplysninger
 • Oprettelse af arbejdspladser i vores medlemssystem
 • Udarbejdelse af data – og reguleringer – til brug for opkrævning af kontingent
 • Anmeldelser af tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter
 • Afregning for TR- og klubarrangementer
 • Telefonomstilling og vejledning af medlemmer på telefon
 • Besvarelse og fordeling af diverse mails fra medlemmer, samarbejdspartnere og myndigheder
 • Bidrage til videreudvikling af medlemssystemet EG Membercare og til kvalitetssikring af medlemsdata

Faglige og personlige kvalifikationer

 • Relevant uddannelse, fx kontoruddannelse, professionsuddannelse eller akademisk uddannelse
 • Erfaring med medlemsservice og gerne med lignende arbejde i en medlemsafdeling
 • Elsker data og er systematisk
 • Har et godt overblik, stor arbejdskapacitet og er rolig under pres
 • Er serviceminded og god til at samarbejde

Vi tilbyder:

En spændende stilling i en ambitiøs og levende politisk organisation med en meget engageret medlemsskare og gode kollegaer. 37 timer ugentlig arbejdstid i gennemsnit og løn- og ansættelsesvilkår i henhold til intern husaftale mellem Dansk Psykolog Forening og den relevante klub (HK-klubben eller AC-klubben).

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning mærket ”Medlemsservice” sammen med CV og relevante bilag til Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø som mail til job@dp.dk, så vi har den senest tirsdag den 28. maj 2024 kl. 15.00.

Vi gennemfører to samtalerunder, og der gennemføres en persontest af udvalgte kandidater før anden samtale. Første runde forventes gennemført i uge 23 og anden runde i uge 24, 2024.

Du er velkommen til at kontakte forhandlingschef Lis Ethelberg på mobil 26 12 37 30 eller mail le@dp.dk for yderligere oplysninger.

Dansk Psykolog Forening ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen.