Psykologistuderende med inte­resse for psykologiens betydning for samfundet

Har du et godt blik for, hvor psykologien kan have betydning for en række samfundsfelter og med sigte på at fremme menneskers psykiske velfærd og trivsel? Og kunne du tænke dig at være ankerperson for Dansk Psykolog Forenings arbejde med høringer og udpegninger? Mange interessenter tager løbende fat i os, og vi søger derfor en studentermedhjælper til at understøtte det arbejde.

Som student i Ledelsesstaben får du 15 engagerede kollegaer, der beskæftiger sig med politisk interessevaretagelse, kommunikation, analyser, psykologfaglige opgaver og ledelsesbetjening og samarbejder tæt og engageret om opgaverne. Vi arbejder for at sikre psykologers vilkår og kompetencer og for at fremme menneskers psykiske velfærd og trivsel. I den forbindelse er Dansk Psykolog Forening høringspart i en række sammenhænge og står for at udpege eksperter til brug ind i forskellige samfundsgrene.

Dine opgaver:
Vi søger derfor en studerende, der er analytisk og som ønsker at få et større indblik i en politisk organisation, der arbejder for bedre mental trivsel og har mod på at være hjørnesten i vores arbejde med høringer og udpegninger med sparring fra øvrige kolleger. Du kommer konkret til at bidrage med følgende opgaver:

 • Hørings- og udpegningssager i tæt dialog med bl.a. vores faglige selskaber, kolleger i sekretariatet og vores formand
 • Research i psykologfaglige perspektiver og psykologers interesser på en række forskellige politiske områder
 • Bidrage til ad-hoc opgaver i Ledelsesstaben

Vi forestiller os, at du:

 • Er i gang med en cand.psych og minimum har gennemført ét år af din bachelor
 • Er struktureret, kan have mange bolde i luften samtidigt og har et godt overblik
 • Arbejder selvstændigt og har god dømmekraft
 • Interesserer dig for politik og er velorienteret om samfundsforhold
 • Har stærke skriftlige formidlingsevner
 • Er motiveret, ansvarsfuld og trives i et travlt og dynamisk miljø, hvor samarbejde vægtes højt

Vi tilbyder:

Du kan se frem til et fagligt udfordrende studenterjob på en spændende, dynamisk arbejdsplads, der kan tilbyde alsidige og udfordrende arbejdsopgaver i et uhøjtideligt fællesskab.

 • Attraktive vilkår samt gode muligheder for udvikling og for at påvirke dine opgaver
 • Masser af sparring i et stærkt og uhøjtideligt fagligt miljø, herunder med andre studentermedhjælpere
 • Fleksibel arbejdstid, hvor vi tager hensyn til studier og eksamener

Stillingen er placeret i Ledelsesstaben, som betjener foreningens direktør, formand og bestyrelse. I afdelingen har vi forskellige fagligheder, herunder psykologiske, økonomiske og journalistiske baggrunde. Hertil er der to andre studenter i afdelingen. Den nye student vil skulle referere til stabschefen samt arbejde tæt sammen med de øvrige medarbejdere.

Stillingen er på 15 timer pr. uge. Tiltrædelse er 1. marts eller snarest muligt.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og karakterbevis til job@dp.dk senest mandag 21. februar 2022. Ansættelsessamtaler holdes kort efter ansøgningsfristen.

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger kontakt psykologfaglig konsulent Amanda Aabo Bell på 22 44 61 63 eller stabschef Vibeke Grønvall Kristensen på 22 26 91 60.

Vi er placeret på Stockholmsgade 27, 2100 København Ø. Læs mere om Dansk Psykolog Forening på www.dp.dk.