Analytisk studentermedhjælper med interesse for databehandling og danskernes mentale trivsel

Har du flair for tal og brænder du for at behandle data? Og kunne du tænke dig at være med til at sikre psykologers vilkår og kompetencer og arbejde for menneskers psykiske velfærd og trivsel? Vi har travlt med mange spændende projekter og søger derfor en studentermedhjælper.

Som student i Ledelsesstaben får du 15 engagerede kollegaer, der beskæftiger sig med politisk interessevaretagelse, kommunikation, analyser, psykologfaglige opgaver og ledelsesbetjening og samarbejder tæt og engageret om opgaverne.  Vi arbejder for at sikre psykologers vilkår og kompetencer og for at fremme menneskers psykiske velfærd og trivsel.  En stor del af dette arbejde involverer data, og vi lægger stor vægt på skarp og pædagogisk formidling.

Dine opgaver:
Vi søger derfor en studerende, der har stærke analytiske kompetencer, og som ønsker at få et større indblik i en politisk organisation, der arbejder for bedre mental trivsel. Du skal bidrage til opgaver, der spænder lige fra forretningsudvikling til politiske udspil.

 • Researchopgaver, analyser og udarbejdelse af notater til brug for politisk/strategisk arbejde
 • Overvågning og opdatering af centrale nøgletal, samt visualisering af data
 • Opsætning og analyse af spørgeskemaundersøgelser

Vi forestiller os, at du:

 • Er i gang med en relevant uddannelse f.eks. stud.cand.polit., stud.cand.oecon., studerer sundhedsøkonomi eller tilsvarende, og det er en fordel hvis du læser på enten sidste år på bacheloren eller første år på kandidaten
 • Er omhyggelig med talbehandling, har analytisk sans og udviser et stort engagement i dit arbejde. Du har interesse inden for programmering og et solidt kendskab til Excel og er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-programmer, fx Microsoft Power BI, som du kommer til at skulle bruge efter en grundig introduktion
 • Interesserer dig for politik og er velorienteret om samfundsforhold
 • Er motiveret, ansvarsfuld og struktureret og trives i et travlt og dynamisk miljø, hvor samarbejde vægtes højt

Vi tilbyder:

Du kan se frem til et fagligt udfordrende studenterjob på en spændende, dynamisk arbejdsplads, der kan tilbyde alsidige og udfordrende arbejdsopgaver i et uhøjtideligt fællesskab.

 • Attraktive vilkår samt gode muligheder for udvikling og for at påvirke dine opgaver
 • Masser af sparring i et stærkt og uhøjtideligt fagligt miljø
 • Fleksibel arbejdstid, hvor vi tager hensyn til studier og eksamener
 • En god kantineordning

 

Stillingen er placeret i Ledelsesstaben, som betjener foreningens direktør, formand og bestyrelse. I afdelingen har vi forskellige fagligheder, herunder psykologiske, økonomiske og journalistiske baggrunde. Hertil er der to andre studenter i afdelingen. Den nye student vil skulle referere til stabschefen samt arbejde tæt sammen med de øvrige medarbejdere.

Mere info

Arbejdstid og løn

Stillingen er på 15 timer pr. uge, og lønnen udgør p.t. 150,78 kr. pr. time (svarende til løntrin 18 på statens område).

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og karakterbevis til job@dp.dk senest mandag d. 14. juni 2021. Ansættelsessamtaler holdes kort efter ansøgningsfristen.

Tiltrædelse er d. 1. juli eller snarest muligt herefter.

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger kontakt politisk-økonomisk konsulent Andreas Enghoff på 30806141 eller direktør Jacob Stengaard Madsen på 29112169.

Vi er placeret på Stockholmsgade 27, 2100 København Ø. Læs mere om Dansk Psykolog Forening på www.dp.dk

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge