Dansk Psykolog Forening søger student med flair for SoMe og en skarp pen

Er du en ørn til at skrive? Er du vant til at arbejde med SoMe? Og har du lyst til ni måneders lærerigt studenterjob i en stærk forening med en vigtig samfundsdagsorden? Så er du måske den nye studentermedhjælper, vi leder efter til Dansk Psykolog Forening.

Fokus på facebook og fagmagasin
Du bliver en del af foreningens ledelsesstab, der betjener foreningens formand, bestyrelse og direktør, driver en række af foreningens strategisk vigtige arbejdsopgaver og står for meget af foreningens kommunikation med omverdenen og de ca. 11.000 medlemmer.

Som student får du to hovedopgaver. Den ene opgave er at bistå vores pressemedarbejder og kommunikationsmedarbejdere med at drive og fyre op under foreningens aktiviteter på SoMe. Konkret skal du fx være med til at monitorere, analysere og producere indhold til foreningens konti på facebook og twitter om foreningens arbejde, organisatoriske projekter og politiske holdninger. Vi er allerede i fuld gang, men du skal hjælpe os med at kaste flere kræfter i opgaven.

Den anden opgave består i at assistere redaktøren af psykologernes fagmagasin P med forskellige opgaver relateret til magasinet. Fx skal du udarbejde og udsende magasinets elektroniske nyhedsbrev og redigere og publicere de boganmeldelser, som psykologer skriver for os. Derudover får du helt naturligt forskellige ad hoc-opgaver, fx relateret til foreningens nye hjemmeside, som vi er ved at udvikle.

Dygtig kommunikatør med sans for politik og organisationer
Du er ferm til at skrive. Formentlig er du godt i gang med journalistuddannelsen, eller også er du i gang med eller på vej til at starte på en kandidatuddannelse i kommunikation eller samfundsfag. Med i bagagen har du 1-2 relevante studiejobs, hvor tekstarbejde har fyldt en del – både de korte udmeldinger på SoMe og de længere artikler til web eller print.

Det er vigtigt, at du har politisk-strategisk sans, gehør for din målgruppe og blik for at skære et budskab og en tekst til. For du skal kunne kommunikere kort og klart om komplekse sager på en måde, der positionerer foreningen i den offentlige debat og engagerer medlemmerne i foreningens aktiviteter og medier. Og som del af ledelsesstaben skal du kunne betjene den politiske ledelse, forstå foreningens organisering og skabe dialog med en dedikeret medlemsskare.

Vi sparrer ofte om opgaverne i teamet, men vi forventer, at du løser dine opgaver selvstændigt og grundigt og er hurtig til at få noget fra hånden. Til gengæld kan du se frem til at blive en del af et godt kollegialt miljø i en forening, der arbejder for et godt formål, og hvor du får rig mulighed for at suge til dig og skabe et godt springbræt til dit næste (fuldtids)job.

Ansøgningsfristen er 5. august. Vi holder samtaler hurtigst muligt derefter. Send din ansøgning til job@dp.dk. Husk at vedhæfte CV og eksamenspapirer.

Mere info

Ansættelsesforhold
Ansættelsen er tidsbegrænset fra august 2020 til og med marts 2021, for her finder foreningens generalforsamling sted, og en af dine løbende opgaver bliver at understøtte den medlemsproces, vi kører via facebook frem mod generalforsamlingen.

Arbejdstid og løn
Arbejdstiden er ca. 20 timer om ugen. Lønnen er 149,73 kr./t. Arbejdsstedet er Psykologernes Hus i Stockholmsgade på Østerbro.

Kontakt
Har du spørgsmål, så ring til stabschef Brit Buchhave på 30 57 14 42.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge