Viser artikel 1-10 af 15 resultat(er)

Blad om struktur

Introduktion til temanummeret om forningens struktur: Skal Dansk Psykolog Forening have ny struktur? Det skal medlemmerne bestemme. Ligesom de skal bestemme, hvilken struktur der skal tilgodese hvilke hensyn – hvis eller når det kommer så vidt.

Struktur og udvalg

Løn- og stillingsstrukturudvalget er et spejl på strukturen i Dansk Psykolog Forening. Her analyseres strukturproblemerne gennem dette udvalg.

Ikke mit ærinde

Irene Oestrich debatartikel "Kognitive kampråb", Psykolog Nyt 10/1997, kritiseres i dette nummer i et debatindlæg af Birgitte Brun. Her kommenterer Iren Oestrich kritikken.

Blad: Psykolog Nyt 15-1997
Forfattere:
Kategorier:
Fra en temadag

Den 22. februar 1997 havde Dansk Psykolog Forening indbudt de decentrale organer til strukturtemadag. Her følger en sammenskrivning af indlæg fra dette arrangement.

Historisk set

Det er ikke altid gået stille for sig, når Dansk Psykolog Forening strukturmæssigt har indrettet sig på vækst og andre forandringer. Her får vi strukturen i et historisk tilbageblik.

På vej mod

Dansk Psykolog Forening tager tilløb til en ny struktur. Hvorfor og hvordan fremgår af denne introduktion.

Målsætning og struktur

Strukturen i Dansk Psykolog Forening skal debatteres. Det besluttede vi på generalforsamlingen i 1996, og bestyrelsen har ønsket at stimulere til en diskussion med det håb, at en bred medlemsskare vil engagere sig i processen og kerneproblemerne.

Hvad er det vi laver?

Debattøren: Jeg spørger nu mig selv – og foreningens formand – om det ikke er på tide, at vi drøfter med hinanden, hvad der ligger i begrebet „frivillighed“, når det drejer sig om personalekurser og andre former for gruppeterapi! Samt hvad vi som DP’s medlemmer egentlig forstår ved psykoterapi, og hvor vi sætter grænsen mellem kurser og terapi. Se svaret fra Dansk Psykolog Forenings formand i samme nummer.

Børnetrivsel

Kommentar til en tidligere artikel: "Det var da godt, at Peter Leonhardt og Annette Thorn tog til orde om rammerne for familieundersøgelser (Psykolog Nyt 13/97).

Blad: Psykolog Nyt 15-1997
Forfattere: Finn Ejnar Madsen
Kategorier:
Skarpt og usagligt

Kommentar til Irene Oestrichs usædvanligt skarpe indlæg i Psykolog Nyt 10/1997 „Kognitive kampråb“, hvor der rettes kritik mod psykodynamisk orienteret psykologi og mod psykoanalysen.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge