Viser artikel 1-10 af 8 resultat(er)

Menneskedyret i det moderne arbejdsliv

Stress: Vi omstiller, flexer, forandrer − med henblik på den bedst mulige tilrettelæggelse af vores arbejdsliv. Men dette og andre moderne fænomener overser, at mennesket evolutionært hører hjemme i stenalderen og har brug for tryghed og forudsigelighed. I artikelserien om stress (1)

Den troværdige leder

Anmeldelse af Einar Aadland: ”Den troværdige leder”. Dansk psykologisk Forlag, 2006.

Noget nyt i sagen?

Efterlysning af viden om, hvordan "sagen" med RCT's overfakturering i sommeren 2006 videre forløb. Efterlysningen kommenteres af Roal Ulrichsen. Se desuden debatindlægget i Psykolog Nyt 13/2006.

Mærk dig selv - brug dig selv

Hvis en relationsorienteret tilgang til psykologarbejdet skal realiseres, må målet i supervision også handle om at lære sig selv at kende og at bruge denne viden i samspillet med andre

Nyt land for psykologer

Coaching-psykologi er et af fagets fremtidsområder, og psykologer af alle afstøbninger har en fantastisk mulighed for at bidrage til at definere psykologiens rolle heri

Tilløb til OK-2008

"Foreningens Løn- og Stillingsstrukturudvalg er ved at lægge sidste hånd på et oplæg om krav og temaer til overenskomstforhandlingerne 2008. Oplægget vil blive sendt til tillidsrepræsentanter og decentrale enheder, så at det kan danne grundlag for medlemsdebat forud for vores endelige udtagelse af krav over for staten, regionerne og kommunerne ...".

Psykologer i medierne

Det kalder undertiden på etiske refleksioner, når psykologer optræder i tv-programmer. Både foran skærmen og i tilrettelæggelsen af programmet er der faldgruber.

Blad: Psykolog Nyt 03-2007
Forfattere: Etiknævnet
Kategorier: Profession
Fra en overbevist filatelist

Fortsættelse af debatten om 12-timersreglen i foreningens specialistuddannelser. Indlægget kommenteres af Arne Grønborg Johansen. Det første debatindlæg, se Psykolog Nyt 1/2007.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge