Viser artikel 1-10 af 6 resultat(er)

Ikke høre, ikke se

Personer med sansehandicap illustrerer på hver deres måde, hvordan tabet influerer på personens udvikling ved at påvirke den sproglige, den sociale og den kognitive udvikling. Kendskab hertil er også af betydning for psykologen.

Fynboerne kommer

Der er fart på Syddansk Universitet i Odense, hvor man på noget nær rekordtid har stablet en psykologuddannelse på benene. Søgningen har været kolossal – men det kniber dramatisk med bevillingerne.

Blad: Psykolog Nyt 16-2010
Forfattere: Jørgen Carl
Kategorier: Uddannelse
Intelligens og arbejdsevne

Undervurderer vi betydningen af svag begavelse hos marginaliserede unge? En omfattende dansk undersøgelse viser betydningen af intelligensundersøgelser, ikke mindst over for unge, som har problemer i deres uddannelse og erhverv.

Sats på en varig model

Satspuljemidlerne bliver kraftigt beskåret, og det går ud over samfundets svageste grupper. Hvorfor flytter man ikke bevillingerne til dem over på finansloven?

Velbesøgt TR-Årsmøde

Svære forhandlinger står snart for døren, og alle parter ruster sig til kampen om nye overenskomster. Emnet var et af to, da tillidsrepræsentanterne mødtes til Årsmøde 2010.

Personlighedspsykiatri på norsk

Anmeldelse af Karterud, Wilberg & Urnes: ”Personlighetspsykiatri”. Gyldendal Norsk Forlag, 2010.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge