Viser artikel 1-10 af 11 resultat(er)

Når kiloene sidder fast

Sult, lyst, vane og overdreven kontrol er alle kræfter, der har indflydelse på vores spiseadfærd. Det er også dem, hver for sig og i samspil, der forhindrer den overvægtige i at opnå et varigt vægttab.

Sundhedens herredømme

Sundhed er et uomtvisteligt gode. Hvem vil ikke gerne leve sundt? Sundhed er dog ikke ligeligt fordelt i det danske samfund, men de velstilledes privilegium.

Forlag på danske hænder

Efter en opsplitning er Dansk Psykologisk Forlag igen herre i eget hus. Fra begyndelsen af marts rykker forlaget ind til København

Faktum om angst

Folketinget har bevilget 25 mio. kroner til psykologhjælp til angstbehandling, men Danske Regioner og Dansk Psykolog Forening har svært ved at blive enige om en model.

Blad: Psykolog Nyt 04-2011
Forfattere: Roal Ulrichsen
Kategorier: Arbejdsmarked
De privatansattes løn

Hvor meget tjente en privatansat psykologer om måneden i 2010, og hvor meget fik han i pension? Tal og andre tendenser kan aflæses i den ny lønstatistik

Spiseforstyrrelser og ikke-vestlig kultur

Undersøgelser viser, at spiseforstyrrelser rammer bredt i befolkningen, herunder også indvandrere fra ikke-vestlige lande. Men kræver behandling af denne gruppe en særlig kulturel kompetence hos psykologen?

Psykologen kommer for sent

Mange henvisninger til børnepsykiatrien kunne undgås, hvis psykologerne kom før på banen. Forældre søger privat hjælp, når ventetiderne i PPR bliver for lange

Klinisk børnepsykologi

Anmeldelse af Tine Heede: Klinisk børnepsykologi. Praksis i et socialt og relationelt perspektiv.2010. Akademisk Forlag.

Vejen frem: Substans og klarhed

Kommentar til Charlotte Norby og Jakob Skov Knudsen, begge styrelsesmedlemmer i Selvstændige Psykologers Sektion, for deres debatindlæg i Psykolog Nyt 1/ og 2/2011, hvor de inviterer til en anerkendende dialog om psykologer med og uden ydernummer.

Dem og os

Kommentar til Jakob Skov Knudsens debatindlæg (Psykolog Nyt 2/2011) om psykologer med og uden ydernummer.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge