Viser artikel 1-10 af 14 resultat(er)

På kongres i Tyrkiet

Det stadig mere internationale udsyn kan studerende med fordel bringe med ind i studieårene. Ti stud.psych.’er har haft stort udbytte af at være til EFPSA-kongres i Izmir

Sløseri med titlen

Selv Københavns Universitet kalder dem 'sprogpsykologer'. Men de er ikke psykologer. Der er gode grunde til at passe på titelbeskyttelsen.

Blad: Psykolog Nyt 13-2013
Forfattere: Rie Rasmussen
Kategorier: Profession
Vil du ikke nok ’like’ mig?

De nye sociale medier er limen, der skal få fremtidens flydende individualistiske netværkssamfund til at hænge sammen! Men brugen af Facebook er også et spejl på en selviscenesættende kultur i et mere og mere flydende konkurrencesamfund, hvor det er nødvendigt at være skærmklar.

Blad: Psykolog Nyt 13-2013
Forfattere: Anne-Marie Dahl
Kategorier: Øvrige
Til tonerne af New Public Management

Offentlige arbejdspladser har taget nye manualiserede værktøjer som New Public Management til sig i blind tro på, at de virker. Men magien udebliver, og personalets faglighed og arbejdsglæde fortoner sig.

Blad: Psykolog Nyt 13-2013
Forfattere: Alex Madsen
Kategorier: Arbejdsmarked
Ledelse gennem paradokset

Anmeldelse af Lotte S. Lüscher: ”Ledelse gennem paradokset. Om ledelsesmæssig handlekraft i organisatorisk kompleksitet.” Dansk Psykologisk Forlag, 2012.

Blad: Psykolog Nyt 13-2013
Forfattere: Birgit Lembcke Jung
Kategorier: Øvrige
Har ret i kritikken

En tak til Nikolaj Lunøe for debatindlægget om organisationspsykologien (Psykolog Nyt 10/2013).

Bedre vilkår for studerende

Ny aftale mellem Psykologforeningen og Studenteransattes Landsforbund får betydning for mange psykologistuderende

Arbejdsrelationer & relationsarbejde

Anmeldelse af Camilla Raymond i samarbejde med Lone Spliid: ”Arbejdsrelationer & relationsarbejde. 6 værktøjer til dig der leder mennesker i processer”. Dansk Psykologisk Forlag, 2012.

Til lykke med de første to

Tilfredshed med. at de privatpraktiserende psykologer med ydernummer har fået en ordning med Regionerne, hvor den enkelte psykolog er blevet gjort ansvarlig for sin egen omsætning på to kategorier

Blad: Psykolog Nyt 13-2013
Forfattere: Torben Nielsen
Kategorier: Arbejdsmarked
Noget med mennesker

Den unge psykolog blev vraget på grund af manglende erfaringer, hver gang hun søgte job på standardmåden. Men så begyndte hun at se med nye øjne på sine kompetencer og på jobmarkedet

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge