Viser artikel 1-10 af 16 resultat(er)

Livskunst i praksis

Anmeldelse af Jesper Bay-Hansens: Livskunst i praksis. Forlaget Ella, 2014.

Blad: Psykolog Nyt 12-2014
Forfattere: Rikke Juul Aastrup
Kategorier: Øvrige
As if!

Klummen: Nogle beskeder er dybt alvorlige og skal ikke broderes ind i køn, men falsk kommunikation.

Blad: Psykolog Nyt 12-2014
Forfattere: Bo Snedker Boman
Kategorier: Øvrige
Mærkelige menneske

Anmeldelse af Henrik Høgh-Olesen og Thomas Dalsgaard (red.): ”Mærkelige menneske – moderne personlighedspsykologi”. Plurafutura publishing, 2014.

Kontrastens psykologi

Livets store spørgsmål var på dagsordenen, da Emmy van Deurzen gæstede Danmark i maj 2014. Den eksistentielle tilgang inspirerede, men bag alvoren lurer også klicheerne

På international mission

Noget måtte ske, lyder Anne Lillelunds forklaring på, at hun i 2007 tog en ansættelse som militærpsykolog. I år har hun modtaget Forsvarsministerens hædersbevisning for en bemærkelsesværdig indsats.

Åben med sin krise

Også psykologer kan blive ramt af livsomstændigheder og kriser. Bryd tabuet, siger psykolog, der valgte at melde det ud til leder og kolleger, da hun mistede overblikket efter stort pres privat og på jobbet

Blad: Psykolog Nyt 12-2014
Forfattere: Nana Lykke
Kategorier: Profession
ADHD-forskning om forældretræning

Vi savner evidensbaseret dansk forskning, der dokumenterer betydningen af forældrenes indsats for børn med ADHD. Et aktuelt forskningsprogram råder bod på manglen

Nyt om inklusion

Inklusionsprojektet i dagtilbud og skole passer til PPR-psykologernes kompetencer og arbejdsform. Men rammerne skal ændres.

Psykologer i forsvaret

Kommentar til Niels Peter Aggers debatindlæg om psykologisk bistand til psykisk sårede veteraner, Psykolog Nyt 9/2014. Debatindlægget efterfølges af en replik fra Niels Peter Agger, der ligeledes besvarer kritiske spørgsmål fra Torben Lund, fremsat i Psykolog Nyt 11/2014.

God løn til ordstyreren

Spørgsmål om honoreringen af dirigenten på Dansk Psykolog Forenings generalforsamling 2014. Bestyrelsen kommenterer dette og et andet debatindlæg (fil: 18450) under ét.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge