Viser artikel 1-10 af 5 resultat(er)

Terapiens superstjerne får ridser i lakken

Kognitiv adfærdsterapi er et populært alternativ til medicin i den danske sundhedssektor, fordi behandlingsmetodens effekt kan måles og vejes. Men nu viser det sig, at metoden bliver mindre og mindre effektiv med årene, konkluderer opsigtsvækkende analyse. Ingen ved hvorfor

Blad: Magasinet P, Nr. 02 / 2015
Forfattere: Henning Due
Kategorier:
Du må ikke lade folk dø

Et etisk dilemma: Forhindrer det danske forbud mod aktiv dødshjælp psykologer i at give klienter den nødvendige og bedste støtte?

Leder

Uanset i hvilket omfang vi tager imod asylansøgere, flygtninge og migranter i de store menneskestrømme og hvilke initiativer, vi etablerer, som hjælper i nærområder eller bringer konflikter til ophør, så står vores værdier lige nu en historisk prøve.

Blad: Magasinet P, Nr. 02 / 2015
Forfattere: Eva Secher Mathiasen
Kategorier:
Det rummelige arbejdsmarked er gået konkurs

Engang var det vejen frem. Alle hyldede virksomheders sociale ansvar. Men i dag står det skidt til med at leve op til ansvaret – de største danske virksomheder rummer ikke psykisk sårbare, viser rundspørge.

Du er nu tilbage i Afghanistan

Virtual Reality til masserne bliver en realitet inden for et halvt år. Teknologien har vist sig som effektivt værktøj i psykologien og bør få øget opmærksomhed fra psykologer, mener førende amerikanske forskere på området

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge