Viser artikel 1-10 af 5 resultat(er)

Den norske løsning

For over 20 år siden investerede den norske regering et tocifret milliardbeløb i at lave psykiatrien helt om. Fra nyt navn til brud på lægefagets monopol på at være behandlingsansvarlige. Det ændrede også psykologernes rolle i psykiatrien – og det skete ikke uden debat. Magasinet P ser tilbage på historien, lovændringerne, debatten og hvad konsekvenserne af forandringen er i dag

Blad om struktur

Introduktion til temanummeret om forningens struktur: Skal Dansk Psykolog Forening have ny struktur? Det skal medlemmerne bestemme. Ligesom de skal bestemme, hvilken struktur der skal tilgodese hvilke hensyn – hvis eller når det kommer så vidt.

Kommentar til Villy Laursen

Kommentar til Villy Laursens debatindlæg om for få anmeldelser i Psykolog Nyt.

Kommentar

Psykolog Nyts redaktion kommenterer tre debatindlæg, som hver for sig er reaktioner på "Offer for en bitch", Psykolog Nyt 15/2003. Artiklen omhandlede mobning på arbejdspladsen.

Om pressemeddelelsen

Om hvorfor Psykolog Nyt ikke har bragt en pressemeddelse, som indgår i sagen om Bent Petersens pædofile udtalelser. Bent Petersen blev senere ekskluderet af DP.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge