Viser artikel 1-10 af 5 resultat(er)

Samarbejdet med RCT

Åbent brev til Dansk Psykolog Forenings formand og bestyrelse med opfordring til, at foreningen undlader at samarbejde med Rehabiliteringscenter for Torturofre. Brevet kommenteres af Roal Ulrichsen.

Samvittighedens pris

En angrende dollarmillionær går til bekendelse og trygler om hjælp. Vi er med psykologen langt mod nordvest. Det er en mørk og stormfuld aften...

Livet på automatpilot

En terapihistorie: Historien er virkelig nok, selv om Peter har et andet navn og bor et andet sted. Svarene på de mange gåder om hovedpersonens kunnen og ikke-kunnen blæser i det ukendte, men spændende neurale rum.

Åbningstalen

Medierne har forlængst kritiseret statsministerens åbningstale. Politikerne ligeså. En psykolog har læst den og forholdt sig til den på standens vegne.

Hymne til 25-års psykologerne

En psykolog mødes til jubilæum med sine medkandidater fra 1973. Fra sin inderlomme fremdrager han manuskriptet til en velkomsthymne. Så reciterer han.

Blad: Psykolog Nyt 15-1998
Forfattere: Julius Tschertok
Kategorier: Øvrige

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge