Viser artikel 1-10 af 7 resultat(er)

Netterapi sprænger rammerne

Mobil, mail, chat, Skype, billedindslag, app’s. De såkaldt nye teknologier slår igennem på stadig flere områder og udfordrer også rammerne for og indholdet i psykoterapi

Internetterapi - skal, skal ikke

Vi har vores begreber om terapiens grundvilkår: fælles rum, øjenkontakt, samtale. Men også på dette område udfordres vi af den udvikling, it-teknologien har rykket på. Skal psykologerne rykke med?

GF-2010 – og formandsvalget

Støtteerklæring til Roal Ulrichsen, der genopstiller til formand for Dansk Psykolog Forening.

Ny psykologuddannelse på vej?

Er psykologtitlen med mulighed for autorisation og ydernummer truet? Dette spørgsmål kan blive yderst aktuelt, hvis professionsbacheloruddannelser via en pædagogisk psykologisk overbygning kan opnå psykologtitlen, mener debattøren. Roal Ulrichsen kommenterer debatindlægget.

Blad: Psykolog Nyt 10-2008
Forfattere: Werner Regli
Kategorier: Uddannelse
Hvorfor en periode på højst ti år?

Debatindlæg om formandsvalg 2008

Faderen, Sønnen og Psykologen

I psykoterapi betragtes modoverføring i dag som en vigtig kilde til at forstå patienten. Det springende punkt er, om psykologen opdager sin modoverføring.

Psykologi i levende billeder

Alle DP’s medlemmer kan få glæde af den samling af psykolog faglige videoer, som en arbejdsgruppe under Dansk Psykoterapeutisk Selskab for Psykologer er ved at opbygge

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge