Viser artikel 1-10 af 5 resultat(er)

En usaglig anmeldelse

Kritik af Allan Holmgrens anmeldelse af Svend Brinkmanns bog "Stå fast", P-Nyt 18/2014.

En kold skulder

Meget ofte bliver jeg ringet op af mennesker, der ikke ved, hvordan man finder frem til en velegnet psykoterapeut. De er bange for at havne i hænderne på en uprofessionel psykotekniker. Derfor vil de gerne have en vejledning, som de kan stole på. Disse mennesker bliver afvist, når de ringer til Dansk Psykolog Forening ... Debatindlægget kommenteres dels af Johanne Bratbo, dels af Yvonne Kronberg, formand for Sektionen af Privatpraktiserende Psykologer.

Venter stadig på svar

Efterlysning af svar på spørgsmål, stillet i Psykolog Nyt nr.12/99 (“Misbruger sin magt”) og nr. 15/99 (“Tvunget til medlemskab”)? Svaret gives i "Replik til Hanne Hostrup", Psykolog Nyt 22/1999.

Tvunget til medlemskab

Fortsættelse af debat med Thomas Iversen, jf. Psykolog Nyt 12/1999.

Misbruger sin magt

I 1996 meldte jeg mig ud af Dansk Psykolog Forening. Det var der mange grunde til, som jeg ikke vil komme ind på her. Min beslutning om at stå uden for foreningen var alvorligt ment − og ment som permanent. Nu har jeg meldt mig ind igen. Ikke fordi jeg ønsker det, og ikke fordi jeg har skiftet mening, men fordi jeg er tvunget til det, medmindre jeg vil opgive mit arbejde.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge