Viser artikel 1-10 af 5 resultat(er)

Psykologer som supervisorer

3. del af artikelserie om danske psykologer som terapeuter: Supervisorer er generelt veltrænede og erfarne. Alligevel peger en undersøgelse på en modsætning mellem især de unge supervisorers arbejdsopgaver og opgavernes kompleksitet.

Den teoretiske orientering

På hvilket teoretisk grundlag arbejder psykologerne? Der er store bevægelser over årene, fortæller denne anden artikel i serien om de danske psykologer som psykoterapeuter

Hvem er de danske psykoterapeuter

Artikelserie (1): Hvad ved vi om de psykologer, der praktiserer som psykoterapeuter – om deres alder, køn, erfaring, metodisk orientering, klientel osv. Derom fortæller en lille artikelserie, som vi tager hul på her.

Nu skal danske psykoterapeuter undersøges

Invitation på vej ud til op mod 1500 danske psykologer, som arbejder med psykoterapi. Data vil indgå i dansk og international forskning.

Mennesker med personlighedsforstyrrelser

Personlighedsforstyrrelse er en udbredt lidelse. Artiklen opsummerer viden om udbredelse, behandling og udredning. Samtidig opfordres der til øget diskussion, i lyset af at sundhedssystemet i disse år står over for omfattende omstruktureringer.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge