Viser artikel 1-10 af 6 resultat(er)

Psykolog skal bryde tavshed

Bestyrelsens redegørelse for den aktuelle sag om tavshedspligt og for det synspunkt, at den psykolog, som nu er blevet dømt i både Københavns Byret og i Østre Landsret bør følge dommen.

Blad: Psykolog Nyt 15-2011
Forfattere: Bestyrelsen
Kategorier: Profession
En vanskelig udfordring

Struktur: Arbejdet med en ny foreningsstruktur har skiftet kurs. Den svære opgave ses nu i et mere politisk lys, hvorfor bestyrelsen har valgt at stå for processen frem mod GF-2012

Formænds valgperioder

Svar til Rie Rasmussen, som i Psykolog Nyt 5/2008 ("Demokrati og valgbarhed") anker over, at man på den kommende generalforsamling sammenblander vedtægtsforslaget om flere valgperioder til formanden og personvalget til formandsposten.

Formandsvalg - et debatoplæg

Hvor længe bør man kunne sidde som formand i Dansk Psykolog Forening? Bestyrelsen lægger op til debat i god tid inden generalforsamlingen i 2008.

På vej mod

Dansk Psykolog Forening tager tilløb til en ny struktur. Hvorfor og hvordan fremgår af denne introduktion.

Stockholmsgade 27-29

Hvordan er Dansk Psykolog Forenings ejendom i København finansieret? Et debatindlæg af Yvonne Kronberg i nærværende nummer har affødt denne omfattende redegørelse til foreningens medlemmer.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge