Viser artikel 1-10 af 6 resultat(er)

NY FORSKNING

Kan ugunstige opvækstbetingelser modvirkes via motivationstræning? Hvad kendetegner en god hjælp til unge — ifølge de unge selv?

NY FORSKNING

Depressive tanker om fortid, nutid og fremtid Når behandlingskultur er vigtigere end terapeutiske færdigheder

Ny psykolog uddannelse, I

Debat om planerne med at etablere en ny cand.pæd.psych.-uddannelse. Se også kommentaren fra Roal Ulrichsen og Ib Andersen i en selvstændig tekst.

Humor og glæde i børne(for)sorgen

Anmeldelse af Oskar Plougmand: ”Humor og glæde i børne(for)sorgen – og noget om køkkenpiger og altmuligmænd”. Forlaget Dimon, 2007.

Evaluering nok engang

Kritik af Christian Thunes debatindlæg i Psykolog nyt 4/199/: "Evalueringsrapporten om psykologiuddannelserne gav genlyd i pressen. Ikke så underligt, da uddannelserne blev udsat for en massiv offentlig kritik, fremsat af Evalueringscentret under Undervisningsministeriet og en styregruppe, nedsat i anledning af evalueringen. Nu melder centerchef Christian Thune fra Evalueringscentret sig igen med en offentlig omtale af rapporten og mener i forrige nummer af Psykolog Nyt, at der er tale om en "veldokumenteret og velargumenteret rapport"."

Evalueringen dumpet

Et genmæle mod den evalueringsrapport, der har givet universitetsfaget psykologi en hård medfart.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge