Viser artikel 1-10 af 6 resultat(er)

Mental retardering - overset og undervurderet

Der er meget begrænset fokus på konsekvenserne af mental retardering hos børn og unge. Derfor udsættes et stort antal for krav, der ikke svarer til deres udviklingsniveau og evner

Genopstår cand.pæd.psych.?

Hvad sker der med planerne om at genoplive cand.pæd.psych.-uddannelsen? Spørgsmålet besvares af formand Eva Secher Mathiasen.

Blad: Psykolog Nyt 14-2012
Forfattere: Turid Hansen
Kategorier: Uddannelse
Genvej til psykologtitlen?

"Er det kun mig, der ikke forstår, hvad formandens ærinde er med lederen i Psykolog Nyt 14/2009?", spørger Turid Hansen, der læser et budskab om, at Roal Ulrichsen går ind for en sekundauddannelse til psykolog. Kritikken kommenteres af Roal Ulrichsen.

Blad: Psykolog Nyt 16-2009
Forfattere: Turid Hansen
Kategorier: Uddannelse
Uddannelse, titel og autorisation

Indlæg i debatten om en kommende psykologuddannelse som supplement til cand.psych.-uddannelsen. Indlægget kommenteres af Roal Ulrichsen og Ib Andersen.

Blad: Psykolog Nyt 14-2008
Forfattere: Turid Hansen
Kategorier: Uddannelse
Ang.: Psykologuddannelsen (2)

Debatindlæg om forberedelsen af en ny psykologuddannelse til supplement af cand.psych.-uddannelsen. Indlægget kommenteres særskilt i samme nummer.

Blad: Psykolog Nyt 12-2008
Forfattere: Turid Hansen
Kategorier: Uddannelse
Når ansvaret flytter

Ansatte i Region Hovedstaden har uden eget ønsket fået flyttet ansættelsesområdet med forringede vilkår til følge. Hvor har Dansk Psykolog Forening været i den proces? Debatindlægget kommenteres af forhandlingschef Lis Ethelberg

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge