Viser artikel 1-10 af 5 resultat(er)

Fagre digitale verden

Er vi på vej til at blive smartere digitalt, men dummere socialt? Det tyder den tilgængelige forskning på. På vores egne og ikke mindst børnenes vegne er der grund til at udvise stor forsigtighed omkring det digitaliserede samvær

Nye veje for internetbaseret terapi

Internetbaseret selvhjælpsterapi indgår som element i den nationale strategi for, hvordan sundhedsvæsen fremover skal udvikles i en digital retning. Det er derfor vigtigt, at psykologer tager aktiv del i udviklingen af næste generation IBT.

Afhængig af smartphone

Mange mennesker bruger alt for megen tid på smartphonen og er reelt ude i afhængighed. Primært unge, men ikke kun dem. Hvad er mekanismerne, og hvilke højrehåndsregler gælder, hvis man vil slippe ud.

Blad: Psykolog Nyt 20-2013
Forfattere: Morten Fenger
Kategorier: Øvrige
Selvhjælpsterapi via internettet

Hvorfra stammer internetterapi, hvad går internetbaseret selvhjælpsterapi ud på, og hvilke fremtidige udfordringer kan denne terapiform være med til at løse?

Terapi på internettet

Der er både muligheder og fordele ved internetbaseret terapi, fremgår det af denne artikel, som er en litteraturundersøgelse af internetbaseret terapi som behandlingsform.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge