Viser artikel 11-20 af 16 resultat(er)

Valg på en helt ny måde

Samtlige medlemmer skal fremover være med til at vælge den politiske ledelse. Fra marts 2012 sker valg af formand og bestyrelse ved urafstemning og ikke på generalforsamlingen

Psykologisk behandling for borderline

Den psykologiske behandling er ikke alene bedre end ”behandling som sædvanlig” ifølge alt, hvad man har målt, den er også betydelig billigere for det offentlige, især som følge af de færre genindlæggelser.

Liberalt erhverv eller hvad?

Lige nu ser det sort ud for de selvstændige psykologers vores erhverv – alt sammen på grund af løntrykkeriet fra forsikringsselskaberne og diverse ’beredskaber’ som Falck og Prescriba.

Netterapi for hypokondri

Netterapi kan være et egnet tilbud til de mange, der både ligger sygdomsvæsenet til last og selv lider svært af alvorlig sygdomsangst.

Behandling for ADHD hos voksne

ADHD er desværre ofte et problem, der fortsætter fra barndommen og langt ind i voksenalderen. Undersøgelser har vist, at mindst halvdelen af de børn, der lider af ADHD, ikke vokser fra problemerne, når de bliver voksne.

Funktionel lidelse er en sygdom

Kommentar til Line Bach Møllers artikel "Patienter med en funktionel lidelse", Psykolog Nyt 8/2011, og til Bente-Ingrid Bruun, som kritiserer den i Psykolog Nyt 12/2011. Nærværende debatindlæg kommenteres også kort af Bente-Ingrid Bruun.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge