Viser artikel 41-50 af 524 resultat(er)

En visionær aftale

Et resultat af OK2015 blev en aftale mellem Psykologforeningen og Kommunernes Landsforening om et PPR-projekt. Projektet skal øge brugen af psykologers kompetencer i forhold til inklusion.

Reallønnen sikret

Overenskomstforhandlingerne 2015 på det offentlige område blev afsluttet i februar. Med resultatet er reallønnen sikret de kommende tre år.

Man behøver ikke sige ja

Selvstændige psykologers arbejde for netværk og forsikringsselskaber har stået højt på dagsordenen de seneste tre-fire år. Tre psykologer fortæller om, hvordan de ikke blot har sagt ja til de vilkår, netværkene bød dem.

På tur ud i jobmarkedet

Broen mellem universitetslivet og arbejdsmarkedet blev udforsket, da Psykologforeningen sammen med karrierevejledningen på Københavns Universitet i november 2014 inviterede en gruppe psykologistuderende på tur ud i konsulentlandskabet

Satser på specialpsykologer

I løbet af de næste ti år satser psykiatrisygehuset i Region Syddanmark på at oprette 90 nye specialpsykologstillinger. Der er allerede godt gang i uddannelsen af psykologerne, og erfaringerne med at bruge specialpsykologer i psykiatrien er gode.

Ind at bære ansvaret

Som specialpsykolog får man nye opgaver, større ansvar og kan i højere grad præge udviklingen i psykiatrien. Det har været en positiv oplevelse for cand.psych. Ole Nielsen, Psykiatrisk Afdeling Vejle

OK15, kan den byttes?

Sikring af reallønnen. Reelle årlige lokallønforhandlinger. Opmærksomhed om det psykiske arbejdsmiljø. Bedre regler for tillidsrepræsentanterne. Psykologforeningen har afleveret kravene til næste overenskomst

Udtryk for kvalitet

Reaktion på debatindlægget ”Det er en ommer”, bragt i Psykolog Nyt 19/2014 og formandens kommentar hertil.

Blad: Psykolog Nyt 01-2015
Forfattere: Torben Andersen
Kategorier: Arbejdsmarked
Hvor lønkronerne hentes

Nu nærmer tiden sig, hvor parterne på det offentlige arbejdsmarked skal til forhandlingsbordet og forhandle overenskomster. Psykologforeningen satser mest på den lokale løndannelse

Blad: Psykolog Nyt 19-2014
Forfattere: Niels Kjeldsen
Kategorier: Arbejdsmarked
Ny Løn, Lokal Løndannelse

Princippet med at belønne den medarbejder, der dygtiggør sig, engagerer sig eller tager ekstra ansvar, ligger bag Ny Løn. En undersøgelse fra sommeren 2014 viser, at de offentligt ansatte psykologer er skeptiske.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge