Viser artikel 21-30 af 700 resultat(er)

Psykologen der gik egne veje

Sexologien som psykologisk disciplin har haft en ihærdig bannerfører i Sten Hegeler. Frisættelsen af det naturlige driftsliv har dog kun været et af mange projekter for den nu 92-årige psykolog

P-listen

1. Arnold Bakker 2. Mahzarin R. Banaji

Redaktøren takker af

Dette Psykolog Nyt markerer afslutningen på en epoke. Efter næsten to årtier som redaktør går Jørgen Carl nu på pension.

Værdi og velfærd!

Optakt til Psykologforeningens Årsmøde 2015, som holdes 1. juni

Fra medlemskab til medlemsskabelse

Medlemskab er ikke bare noget, som er, men noget, vi gør og har indflydelse på. Dansk Psykolog Forening er med en kvalitativ undersøgelse gået tæt på det, som har betydning for det enkelte medlem og fællesskabet

Psykologfagligheden skal gentænkes

Psykologarbejde er det arbejde, en psykolog udfører, uanset hvilken overskrift der står på jobfunktionen. Det er den indstilling, vi skal møde arbejdsmarkedet med.

Mere klar begrundelse, tak!

Åbent brev fra Hypnoseselskabet til bestyrelsen i Dansk Psykolog Forening: I selskabet er man utilfreds med ikke at kunne honorere selskabets formand og næstformand for de kurser, man afholder. Eva Secher Mathiasen kommenterer debatindlægget.

En visionær aftale

Et resultat af OK2015 blev en aftale mellem Psykologforeningen og Kommunernes Landsforening om et PPR-projekt. Projektet skal øge brugen af psykologers kompetencer i forhold til inklusion.

Reallønnen sikret

Overenskomstforhandlingerne 2015 på det offentlige område blev afsluttet i februar. Med resultatet er reallønnen sikret de kommende tre år.

Stolthed og fællesskaber

Uanset om man er studerende eller arbejder som psykolog, er behovet for at værne om den psykologfaglige stolthed stort. Mange medlemmer kalder på, at foreningen gør sig til katalysator for fagfællesskaber på tværs

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge