Viser artikel 31-40 af 700 resultat(er)

Stil krav

'Projekt Medlemsservice': Lad ikke din forening være ene om at definere, hvad god medlemsservice er. Brug de muligheder, også du har og får, til at stille krav

OK15, kan den byttes?

Sikring af reallønnen. Reelle årlige lokallønforhandlinger. Opmærksomhed om det psykiske arbejdsmiljø. Bedre regler for tillidsrepræsentanterne. Psykologforeningen har afleveret kravene til næste overenskomst

Foreningens brobyggere

Kære medlemmer, husk at takke jeres tillidsrepræsentanter for deres store engagement i at give jer tryghed i ansættelserne.

Det er en ommer

Debatindlæg: Ved Dansk Psykolog Forenings generalforsamling i marts 2014 blev det besluttet, at foreningen skal arbejde for ændring af lovgivningen, således at ikkeautoriserede psykologer ikke må nedsætte sig som praktiserende psykologer inden for klinisk behandling. Beslutningen er en ommer. Debatindlægget kommenteres af Eva Secher Mathiasen.

Ny Løn, Lokal Løndannelse

Princippet med at belønne den medarbejder, der dygtiggør sig, engagerer sig eller tager ekstra ansvar, ligger bag Ny Løn. En undersøgelse fra sommeren 2014 viser, at de offentligt ansatte psykologer er skeptiske.

Udfordringer og muligheder

Der kan tegnes et broget billede af psykologers arbejdsvilkår i kommunerne. Frihed i arbejdstilrettelæggelsen og respekt for psykologens faglighed i den ene kommune står over for mangel på samme i den anden. (Reportage fra en temadag afholdt af KAPS)

Mødes med ministeren

Om det politiske påvirkningsarbejde, foreningen udfører - uformelt som på fx Folkemødet og formelt, når vi møder op hos sundhedsministeren.

Hånd i hånd

Dansk Psykolog Forening styrker samarbejdet med andre organisation, der også arbejder til gavn for den mentale sundhed.

Først får man en idé

Det er ikke psykolog ok at have ideen, man skal også iværksætte den. Det har Lene Bammeskov gjort med skabelsen af en sundheds-app. Hun deler ud af sine erfaringer på foreningens kommende workshops

Må vi komme forbi?

Bestyrelsen vil meget gerne inviteres på besøg. På arbejdspladser, i kredse, selskaber og sektioner. Med mulighed for, at I ikke kun får mulighed for at spørge ind til alle sagerne på bestyrelsens bord, men endnu vigtigere: at vi får lejlighed til at høre, hvad der er vigtigt for jer. Dagsordenen er jeres.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge