Viser artikel 41-50 af 700 resultat(er)

En forudsigelig generalforsamling

Kritisk evaluering af Dansk Psykolog Forenings generalforsamling i marts 2014

På forkant med virkeligheden

Kommentar til lederen ’Nyt om inklusion’ i ’Psykolog Nyt’ 12/2014.

P-II

Psykologkampagnens fortsættelse, II’eren, skydes nu i gang. I bestyrelsen ser man frem til at synliggøre psykologers kompetencer og iværksætte en lang række aktiviteter inden for det offentlige område.

Kritik fra de kritiske revisorer

De kritiske revisorer fremfører forskellig kritik i anledning af bl.a. afviklingen af Dansk Psykolog forenings generalforsamling 2014. Kritikken kommenteres af bestyrelsen - fil: 18449.

God løn til ordstyreren

Spørgsmål om honoreringen af dirigenten på Dansk Psykolog Forenings generalforsamling 2014. Bestyrelsen kommenterer dette og et andet debatindlæg (fil: 18450) under ét.

Psykologer under belastning

Psykologer er en af de mest stressede faggrupper i Danmark, men bukker de under for presset, går mange stille med det af frygt for repressalier og mobning. Det fortæller flere, når de søger hjælp i Dansk Psykolog Forenings karriererådgivning

Vi er det værd

Mange psykologer i kommunale stillinger oplever fagligheden sat under pres. På en konference i februar fandt sektion og deltagere veje til at møde oplevelsen offensivt

Bliv en del af TR-netværket

Der er ansvar forbundet med hvervet som tillidsrepræsentant, men også fristende muligheder for personlig og professionel udvikling. Vi inviterer nye tillidsrepræsentanter indenfor.

Uenig i budskabet

Debattøren ser ikke Psykologkampagnen som den ubetingede succes, den er udråbt som. Hun foreslår, at Psykologforeningen satser på det kliniske område. Kritikken kommenteres af Eva Secher Mathiasen.

Bliver det forår i 2015

De offentligt ansatte kan med den kommende overenskomst være på vej ud af de seneste års løntørke. I maj måned har psykologerne mulighed for at give deres besyv med om OK-2015.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge