Viser artikel 41-50 af 700 resultat(er)

Må vi komme forbi?

Bestyrelsen vil meget gerne inviteres på besøg. På arbejdspladser, i kredse, selskaber og sektioner. Med mulighed for, at I ikke kun får mulighed for at spørge ind til alle sagerne på bestyrelsens bord, men endnu vigtigere: at vi får lejlighed til at høre, hvad der er vigtigt for jer. Dagsordenen er jeres.

P-II

Psykologkampagnens fortsættelse, II’eren, skydes nu i gang. I bestyrelsen ser man frem til at synliggøre psykologers kompetencer og iværksætte en lang række aktiviteter inden for det offentlige område.

En forudsigelig generalforsamling

Kritisk evaluering af Dansk Psykolog Forenings generalforsamling i marts 2014

God løn til ordstyreren

Spørgsmål om honoreringen af dirigenten på Dansk Psykolog Forenings generalforsamling 2014. Bestyrelsen kommenterer dette og et andet debatindlæg (fil: 18450) under ét.

Kritik fra de kritiske revisorer

De kritiske revisorer fremfører forskellig kritik i anledning af bl.a. afviklingen af Dansk Psykolog forenings generalforsamling 2014. Kritikken kommenteres af bestyrelsen - fil: 18449.

Psykologer under belastning

Psykologer er en af de mest stressede faggrupper i Danmark, men bukker de under for presset, går mange stille med det af frygt for repressalier og mobning. Det fortæller flere, når de søger hjælp i Dansk Psykolog Forenings karriererådgivning

Vi er det værd

Mange psykologer i kommunale stillinger oplever fagligheden sat under pres. På en konference i februar fandt sektion og deltagere veje til at møde oplevelsen offensivt

Bliv en del af TR-netværket

Der er ansvar forbundet med hvervet som tillidsrepræsentant, men også fristende muligheder for personlig og professionel udvikling. Vi inviterer nye tillidsrepræsentanter indenfor.

Uenig i budskabet

Debattøren ser ikke Psykologkampagnen som den ubetingede succes, den er udråbt som. Hun foreslår, at Psykologforeningen satser på det kliniske område. Kritikken kommenteres af Eva Secher Mathiasen.

PPR: Opbrud og nybrud

Med en ny folkeskolereform og en inklusionsproces i fuld gang er der mere end nogen sinde brug for PPR-psykologer. Det var budskabet fra PPR’s interessenter på Psykologforeningens konference 28. marts 2014.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge