Viser artikel 21-30 af 262 resultat(er)

Folkets røst

Hvor skal Psykologforeningen hen? På fem velbesøgte møder rundt i Danmark i maj 2013 har alle medlemmer kunnet byde ind med deres visioner for en kommende DP-reform.

En ikke helt normal psykolog

Man skal vælge sin vej. Allerede inden kandidateksamen stod cand.psych. Rasmus Agesen med mere end det ene ben i konsulentverdenen. Der forsvarer han psykologens gode brand. Interview med ham i forbindelse med Psykologkampagnen.

Det svage køn

Mænds sundhed ligger statistisk set dårligt,både når det gælder det somatiske og det psykiske område. Hvad kan man stille op? Interview med chefpsykolog Svend Aage Madsen, Selskab for mænds Sundhed.

Soveposen ud af ørerne

Psykologerne banker på erhvervslivets dør. Men hvad skal der til for at blive budt indenfor? Det blev der leveret friske input til, da Psykologkampagnen blev skudt i gang med en konference den 28. januar.

Respekt for etikken

Samtale med Etiknævnets formand om etikkens betydning for psykologers arbejde, og hvordan det konstant at have etikken på dagsordenen højner psykologfagets anseelse

En strid om ord

Klummen: Hvorfor flipper ellers besindige mennesker ud, når der udkommer en ny udgave af retskrivningsordbogen?

Blad: Psykolog Nyt 19-2012
Forfattere: Jørgen Carl
Kategorier: Øvrige
Modernisering til debat

Succesfulde dialogmøder med de selvstændige psykologer om, hvordan man ser prioriteringerne i en kommende praksisoverenskomst. Psykologforeningens fem møder havde rekordtilslutning.

Ny aftale i hus

Aftale med Danske Regioner: Depressionsordningen bliver uden aldersbegrænsning, aftalen om angst udvides, og økonomien skal holdes i stramme tøjler.

Eva i maskinrummet

I nogle måneder har det stået klart, at Eva Secher Mathiasen ville blive psykologernes formand. Hvor hun kommer fra, og hvor hun vil hen, åbner hun for i en samtale med Psykolog Nyt.

GF-reportage

Reportage fra generalforsamlingen 24.-25. marts 2012 med tekster om personer, debatter og politik

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge