Viser artikel 51-60 af 262 resultat(er)

Generalforsamling 2010

En reportage bestående af ti små artikler om GF-2010, som dækker vigtige beslutninger og andre indtryk fra generalforsamlingen 20.-21. marts 2010.

GF-2010 slog alle rekorder

Hvis fuldmagtsstemmerne tælles med, var næsten 600 medlemmer repræsenteret på Dansk Psykolog forenings generalforsamling 20.-21. marts 2010.

Et værdigt liv

Anmeldelse af Palle Hansen: ”Et værdigt liv. Erindringer”. Gyldendal, 2009.

Blad: Psykolog Nyt 22-2009
Forfattere: Jørgen Carl
Kategorier: Øvrige
Hvad med modellerne

Dansk Psykolog Forenings struktur, artikel nr. 2 af 2: Medlemsindflydelse er ikke gjort med at lytte til argumenter og så træffe en beslutning; der må faste rammer til. Dem har Strukturarbejdsgruppen også nogle bud på – fx tre udgaver af et repræsentantskab.

Alt andet end håndbold

Hvornår har sidst forholdt dig til, hvilken slags forening Dansk Psykolog Forening er? Netop nu er timeout’en slut og debatten skudt i gang om vores nuværende og kommende struktur.

En bestilt opsang

Årsmødet for tillidsrepræsentanter handlede i mere end én forstand om fremtiden. I et levende debatmiljø blev der givet og taget.

Står inde for projektet

Interview med psykolog Jytte Freisleben, der har været formand for MP Pension siden 2007, og som ved årsskiftet går på pension.

Folkesundhed og livsstil

To forelæsninger, seks workshops – og spændende debatter. Der var masser af faglighed at hente på Årsmøde 2009.

Mere end ord

Fag og fællesskab. Ja, tilmed fest og fællessang. Hver årsmødedeltager afgør med sig selv, hvor han eller hun fandt den største kvalitet på Årsmøde 2009.

Årsmøde 2009

Mange arrangementer går op i en højere enhed, når Dansk Psykolog forening holder Årsmøde. Den 14.-15. maj 2009 mødtes 155 psykologer i Nyborg.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge