Velkommen til P – Psykologernes fagmagasin

Vi er et journalistisk båret magasin med et unikt stofområde, der sætter fokus på, leverer viden om, perspektiverer og bidrager til en nuanceret debat om psykologiens betydning i alle dele af samfundet og for samfundslivet.

Magasinet skrives og redigeres efter journalistiske principper som aktualitet, væsentlighed og relevans med en analyserende og faglig tilgang til de emner og temaer, som det tager op. Magasinets journalistiske ambition er at sætte dagsorden på et område med stigende offentlig interesse og at levere troværdig, inspirerende og debatskabende journalistik af høj kvalitet.


Stofområder

Magasinet P har tre overordnede stofområder med psykologi og psykologfaglighed som omdrejningspunkt:

  • Psykologi og samfund (det ”brede” samfundsrelevante stof)
  • Psykologi – viden og fag (det ”kloge” videnskabelige og forskningsbaserede stof)
  • Psykologi – job og karriere (det ”smalle” erhvervsrettede stof)


Hvorfor læse P?

Psykisk velvære, psykiske problemer og det mentale helbreds rolle i samfundet og i velfærdsstaten er temaer, der berører mange mennesker og mange faggrupper. Psykologi er en del af menneskelivet – fra vugge til grav. Om det er små børns trivsel, inklusion i folkeskolen, familieliv, arbejdsliv, skilsmisse eller stress, det handler om. Om misbrug, sygdom eller kriser. Eller om alderdom, handicap eller relationer.

Indsigt i psykologi og viden om psykologi har appel til mange. Magasinet henvender sig til jer, der både vil følge med i samfundsudviklingen med et stærkt blik på psykisk sundhed, og samtidig vil have inspiration og viden om ny forskning på området, nye tendenser, etiske problemstillinger og meget andet.


P i tal

Fagmagasinet udgives af Dansk Psykolog Forening, udkommer 8 gange årligt og udsendes til tæt på 11.000 psykologer og psykologistuderende – medlemsdækningen skønnes at være over 90 procent og dækker over både offentligt ansatte, privatansatte, selvstændige erhvervsdrivende og studerende. Derudover udsendes magasinet også til centrale aktører på det akademiske, politiske og fagpraktiske område, der har en faglig og professionel interesse i psykologi, samfund og forskning.

Magasinet er medlem af Danske Medier og omfattet af Danske Mediers oplagskontrol.
Oplagstal kan ses her.

P – Psykologernes fagmagasin

Kontakt redaktionen hvis du vil vide mere om magasinet eller har spørgsmål til artikler, den redaktionelle profil, abonnement eller andet.

Kontakt

P – Psykologernes fagmagasin
Stockholmsgade 27
2100 København Ø
Telefon 35 25 97 12
E-mail: p-magasin@dp.dk
www.dp.dk

Redaktionen

Christian Nørgaard Larsen, redaktør: cnl@dp.dk
Michelle Lagergaard, bladsekretær: mil@dp.dk

Ansvarshavende redaktør i henhold til medieansvarsloven: Claus Wennermark

TILMELD DIG P’S NYHEDSBREV

Få besked i din indbakke, når et nyt nummer af P – psykologernes fagmagasin udkommer. Tilmeld dig herunder. Nyhedsbrevet udsendes ca. 12 gange om året.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge