Psykologkampagnen på virksomhedsbesøg

 I

Dansk Psykolog Forening tager i øjeblikket og frem til udgangen af året på virksomhedsbesøg, er til stede på konferencer og holder arrangementer for at påvirke arbejdsgivere til at ansætte (flere) psykologer.

Der har på de arbejdspladser, som vi allerede har besøgt, været stor interesse for at høre, hvad psykologer kan bidrage med på arbejdspladsen, hvilke konkrete opgaver psykologerne kan løse, og hvordan deres ressourcer anvendes bedst muligt. Der har også været interesse for at vide mere om, hvordan en attraktiv psykologstilling ser ud, så det er muligt at tiltrække psykologer.

Endelig har der været interesse for psykologers generelle vilkår, fx om autorisationsuddannelse, tavshedspligt og løn.

Aktiviteterne er en del af Psykologkampagnen, hvor Psykologforeningen arbejder for at øge beskæftigelsen for psykologer i den offentlige sektor. Kampagnen arbejder målrettet med at påvirke lokale beslutningstagere og ledere af relevante arbejdspladser inden for følgende områder: misbrug, ældre, beskæftigelse og PPR.

Har du forslag til arbejdspladser, som vi bør besøge eller konferencer og lignende, hvor vi kan fremme budskabet, modtager vi meget gerne et tip fra dig. Du kan kontakte Kim Rønsholt på kir@dp.dk.

Hvis du vil vide mere om kampagnen, kan du på besøge projektets hjemmeside her.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge