Vi er faglig organisation for alle psykologer i Danmark – og samtidig brancheorganisation for selvstændige psykologer, uanset om du har organisationspsykologisk virksomhed, privat praksis eller noget helt tredje.

Vi arbejder hver dag på mange måder for at gøre en positiv forskel for både den enkelte psykologvirksom-hed og for den samlede gruppe af selvstændige psykologer gennem interessevaretagelse, blandt andet på sundhedsforsikringsområdet.

Som selvstændig psykolog og medlem af Dansk Psykolog Forening har du altid adgang til faglige og kontante fordele, herunder:

 • Hjælp i opstartsfasen
 • Adgang til arrangementer – både de faglige og dem med fokus på din virksomhed
 • Rådgivning, herunder juridisk rådgivning og rådgivning om samarbejde med forsikringsbranchen
 • Fordelsaftaler: Revision, videoløsning og sikker mail
 • Gratis erhvervsansvarsforsikring
 • Profilering på vores borgervendte site www.psykologeridanmark.dk
 • Arbejdsgiverrådgivning
 • Rådgivning og støtte i håndtering af klagesager

Som selvstændig har du også adgang til de medlemsfordele, der dækker alle medlemmer. Dem kan du læse mere om her

Og så har du selvfølgelig – som alle andre medlemmer – adgang til at deltage i alle vores øvrige kurser og kan være aktiv i vores faglige netværk og decentrale enheder.

Vi arbejder altid for at skabe endnu flere gode aftaler for vores medlemmer. Har du et ønske eller et bud på en aftale, er du meget velkommen til at skrive ind til os.

Vores rådgivnings til selvstændige

Som selvstændig psykolog og medlem af DP har du mulighed for at benytte dig af foreningens rådgivning. Du kan f.eks. få juridisk vejledning i spørgsmål om journaler og datasikkerhed og vejledning om opstart af virksomhed.

Rabataftaler

Som selvstændig psykolog har du særlig adgang til rabataftaler og andre medlemsfordele.

Sikker mail

RMail/Danastar

Som medlem af Dansk Psykolog Forening har du nu mulighed for at indgå en aftale om sikker mail med RMail (danastar), en virksomhed som tilbyder kryptering af mails.

Der har været stor efterspørgsel på en løsning på problematikken omkring sikker mail, og vi har arbejdet intenst med at finde en både teknisk og økonomisk fordelagtig løsning for vores selvstændige medlemmer.

RMail krypterer dine e-mails i et lukket system, dvs modtager kan – selvom modtageren ikke selv har sikker mail – svare via et link i din mail, og på den måde svare sikkert inde i det lukkede system.

Systemet genererer derudover en dokumentation over levering og åbning.
Ved køb af standardpakke (200 e-mails per måned) koster det 1000 kr. i opstartsafgift, og ved en bindingstid på 12 måneder, får du de 3 første måneder gratis, derefter 159 kr./måned.

Dansk Psykolog Forening vurderer, at produktet har høj kvalitet og brugervenlighed. Vi kan dog ikke udelukke, at der også findes andre ligeværdige produkter, da vi ikke har fuldt markedsoverblik. Vejledning mv. skal iøvrigt hentes hos Danastar.

Klik her for at komme til aftalen.

 

Permido

Sikker e-mail med Permido
I forbindelse med mailkommunikation med klienter, skal du som psykolog bruge sikker mail, idet at gå til klinisk behandling hos psykolog er en helbredsoplysning, hvilket er en personfølsom oplysning ifølge GDPR.

Som medlem af Dansk Psykolog Forening har du nu mulighed for at indgå en aftale om sikker mail med Permido en virksomhed som tilbyder kryptering af mails.

Der har været stor efterspørgsel på en løsning på problematikken omkring sikker mail, og vi har arbejdet intenst med at finde flere fordelagtige løsninger både teknisk og økonomisk for vores selvstændige medlemmer.

Permido

Permido er en nem e-mail kryptering, der overholder GDPR-kravene.

Kort om Permido:
– Gratis oprettelse
– Ingen binding
– Fra 1 bruger
– 37 kr. om måneden
– Installer selv på 10 min
– Gratis support på dansk og engelsk
– Ingen brugeruddannelse nødvendig – så nemt at alle kan finde ud af det
– Send ubegrænset antal e-mails

Sådan fungerer Permido

Permido er et add-in til din Outlook, hvilket betyder, at der tilføjes en ekstra knap i Outlook-panelet som du trykker på for at kryptere en e-mail.

Anvender du noget andet end Outlook (Gmail, Hotmail, Mac, iPad, tablets osv) skal mailen sendes fra portalen app.permido.com. Portalen er en lukket platform/hjemmeside som du logger ind på med brugernavn og password. Herfra kan du også sende krypterede e-mails.

Modtagere af krypteret e-mail skal validere sig selv den første gang de modtager en krypteret e-mail. Dette gør de ved at trykke på et link de modtager via e-mail, samt taste en kode de modtager via SMS.

Modtagerens besvarelse til dig vil automatisk være krypteret, ligesom eventuelle vedhæftede filer også vil være krypteret.

Prøv Permido gratis i 30-dage: https://www.permido.dk/proev-gratis (ingen begrænsning på antal sendte e-mails i prøveperioden). Brug koden: DKPSYK

Permido er en dansk software producent med hovedkvarter i Taastrup hvorfra udvikling, salg og support foregår. Se alle features og find mere info på Permidos hjemmeside: https://www.permido.dk/

Spørgsmål kan rettes direkte til Permido på sales@permido.com og teknisk hjælp på help@permido.com.

Kollektiv erhvervsansvarsforsikring

Dansk Psykolog Forening har tegnet en kollektiv erhvervsansvarsforsikring i Runa for selvstændige medlemmer. Forsikringen dækker erstatningsansvaret for skade tilføjet personer eller ting, som medlemmet eller dennes ansatte bliver pålagt i et skadestilfælde – fx hvis en klient snubler i et løst tæppe og kommer til skade.

Læs mere her.

Revision og bogføring

Dansk Psykolog Forening har indgået aftale med revisions- og rådgivningsvirksomheden Redmark. Medlemmer kan gøre brug af aftalen fra mandag d. 10. august 2020.

Aftalen giver medlemmer adgang til en gratis Startpakke samt fordelagtige priser hos den landsdækkende revisionsvirksomhed, Redmark med særligt kendskab til sundhedsbranchen.
Udover fordelagtige vilkår på revisionsydelser er målet med vores samarbejde med Redmark at få en samarbejdspartner, der opdyrker særlig viden om psykologbranchen til fordel for både medlemmerne og Dansk Psykolog Forening, og som underviser ved vores arrangementer for selvstændige.

Gratis Startpakke til selvstændige
Redmark tilbyder medlemmer af Dansk Psykolog Forening en gratis Startpakke til selvstændige. Startpakken består af et møde af 1 – 1,5 times varighed, hvor Redmark tilbyder sparring omkring afklaring af spørgsmål om generelle problemstillinger af økonomisk, skattemæssig og moms-/lønsumsmæssig karakter.

Startpakken tilbydes både til medlemmer, der påtænker at blive selvstændige samt til medlemmer, der allerede er etableret som selvstændige. Såfremt sparringen afslører opgaver af mere omfattende omfang, aftales nærmere vederlag herfor med det enkelte medlem.

Kontakt en af Redmarks tre kontaktpersoner på psykologområdet, hvis du ønsker at gøre brug af Startpakken.

Fordelagtige priser på årsregnskab
Redmark tilbyder medlemmer af Dansk Psykolog Forening fordelagtige priser på årsregnskab. Se priserne her.
Priser på øvrige ydelser aftales konkret med Redmark.

Sygedriftstabsforsikring

Som medlem af Dansk Psykolog Forening har du mulighed for at tegne en sygedriftstabsforsikring hos følgende tre forsikringsselskaber

 • Codan
 • RUNA Forsikring
 • Tryg Forsikring

Læs mere her.

Arbejdsgiverrådgivning

Selvstændige psykologer med ansatte kan få rådgivning om personalejuridiske problemstillinger ved ex. ansættelse og opsigelse, rådgivning om ansættelseskontrakter og hjælp i tvister med ansatte.

Læs mere her.

Profilering på www.psykologeridanmark.dk

Selvstændige psykologer, der er medlemmer af Dansk Psykolog Forening, kan få deres virksomhed profileret på vores psykologsøgeportal psykologeridanmark.dk

På portalen kan man søge psykologer ud fra f.eks. erfaringsområder, geografi og ventetid.

Sådan tilmelder du din virksomhed
Når du har registreret din virksomhed via MitDP, skal du skrive en mail til mg@dp.dk eller mro@dp.dk med forespørgsel om at blive tilmeldt psykologeridanmark.

SPØRGSMÅL TIL DIT MEDLEMSKAB?

Ring til os på tlf.: 35 26 99 55 eller kontakt os pr. mail: mg@dp.dk og mro@dp.dk

Kontakt os

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge