Vi er faglig organisation for alle psykologer i Danmark – og samtidig brancheorganisation for selvstændige psykologer, uanset om du har organisationspsykologisk virksomhed, privat praksis eller noget helt tredje.

Vi arbejder hver dag på mange måder for at gøre en positiv forskel for både den enkelte psykologvirksom-hed og for den samlede gruppe af selvstændige psykologer gennem interessevaretagelse, blandt andet på sundhedsforsikringsområdet.

Som selvstændig psykolog og medlem af Dansk Psykolog Forening har du altid adgang til faglige og kontante fordele, herunder:

  • Hjælp i opstartsfasen
  • Adgang til arrangementer – både de faglige og dem med fokus på din virksomhed
  • Rådgivning, herunder juridisk rådgivning og rådgivning om samarbejde med forsikringsbranchen
  • Gratis erhvervsansvarsforsikring
  • Profilering på vores borgervendte site www.psykologeridanmark.dk
  • Arbejdsgiverrådgivning
  • Rådgivning og støtte i håndtering af klagesager

Som selvstændig har du også adgang til de medlemsfordele, der dækker alle medlemmer. Dem kan du læse mere om her

Og så har du selvfølgelig – som alle andre medlemmer – adgang til at deltage i alle vores øvrige kurser og kan være aktiv i vores faglige netværk og decentrale enheder.

Vi arbejder altid for at skabe endnu flere gode aftaler for vores medlemmer. Har du et ønske eller et bud på en aftale, er du meget velkommen til at skrive ind til os.

Vores rådgivnings til selvstændige

Som selvstændig psykolog og medlem af DP har du mulighed for at benytte dig af foreningens rådgivning. Du kan f.eks. få juridisk vejledning i spørgsmål om journaler og datasikkerhed og vejledning om opstart af virksomhed.

Rabataftaler

Som selvstændig psykolog har du særlig adgang til rabataftaler og andre medlemsfordele.

Sikker mail

Som medlem af Dansk Psykolog Forening har du nu mulighed for at indgå en aftale om sikker mail med RMail (danastar), en virksomhed som tilbyder kryptering af mails.

Der har været stor efterspørgsel på en løsning på problematikken omkring sikker mail, og vi har arbejdet intenst med at finde en både teknisk og økonomisk fordelagtig løsning for vores selvstændige medlemmer.

RMail krypterer dine e-mails i et lukket system, dvs modtager kan – selvom modtageren ikke selv har sikker mail – svare via et link i din mail, og på den måde svare sikkert inde i det lukkede system.

Systemet genererer derudover en dokumentation over levering og åbning.
Ved køb af standardpakke (200 e-mails per måned) koster det 1000 kr. i opstartsafgift, og ved en bindingstid på 12 måneder, får du de 3 første måneder gratis, derefter 159 kr./måned.

Dansk Psykolog Forening vurderer, at produktet har høj kvalitet og brugervenlighed. Vi kan dog ikke udelukke, at der også findes andre ligeværdige produkter, da vi ikke har fuldt markedsoverblik. Vejledning mv. skal iøvrigt hentes hos Danastar.

Klik her for at komme til aftalen.

Kollektiv erhvervsansvarsforsikring

Dansk Psykolog Forening har tegnet en kollektiv erhvervsansvarsforsikring i Runa for selvstændige medlemmer. Forsikringen dækker erstatningsansvaret for skade tilføjet personer eller ting, som medlemmet eller dennes ansatte bliver pålagt i et skadestilfælde – fx hvis en klient snubler i et løst tæppe og kommer til skade.

Læs mere her.

Sygedriftstabsforsikring

Som medlem af Dansk Psykolog Forening har du mulighed for at tegne en sygedriftstabsforsikring hos følgende tre forsikringsselskaber

  • Codan
  • RUNA Forsikring
  • Tryg Forsikring

Læs mere her.

Arbejdsgiverrådgivning

Selvstændige psykologer med ansatte kan få rådgivning om personalejuridiske problemstillinger ved ex. ansættelse og opsigelse, rådgivning om ansættelseskontrakter og hjælp i tvister med ansatte.

Læs mere her.

Profilering på www.psykologeridanmark.dk

Selvstændige psykologer, der er medlemmer af Dansk Psykolog Forening, kan få deres virksomhed profileret på vores psykologsøgeportal psykologeridanmark.dk

På portalen kan man søge psykologer ud fra f.eks. erfaringsområder, geografi og ventetid.

Sådan tilmelder du din virksomhed
Når du har registreret din virksomhed via MitDP, skal du skrive en mail til mg@dp.dk eller mro@dp.dk med forespørgsel om at blive tilmeldt psykologeridanmark.

SPØRGSMÅL TIL DIT MEDLEMSKAB?

Ring til os på tlf.: 35 26 99 55 eller kontakt os pr. mail: mg@dp.dk og mro@dp.dk

Kontakt os

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge