Netværk

Som selvstændig er det vigtigt at have et godt netværk. Det kan hjælpe dig til både faglig udvikling, nye kunder og forretningsmuligheder og bidrage til et bedre arbejdsmiljø.

Der er mange veje til netværk både i og udenfor Dansk Psykolog Forening.

Dansk Psykolog Forening er Danmarks stærkeste netværk for psykologer. I Dansk Psykolog Forening har du mulighed for at møde og danne netværk med andre selvstændige psykologer ved at deltage i vores arrangementer, ved at engagere dig i din lokale kreds for selvstændige eller ved at blive fagpolitisk aktiv.

Lav en gruppe med andre nystartede

Hvis du er ny virksomhedsejer har du måske gavn af at netværke med andre psykologer, der står i samme situation.

Kontakt dit forbillede og spørg om han eller hun vil være din mentor

Mange selvstændige psykologer har en erfaren mentor, og et mentor/mentee forhold kan give stor værdi for både den erfarne og den nystartede. Tøv ikke med at kontakte en erfaren selvstændig psykolog og spørg om han eller hun vil være din mentor i forhold til at starte virksomhed.

Netværk gennem kontorfællesskab

4 ud af 10 selvstændige psykologer er en del af et klinik- eller kontorfællesskab. Fællesskabet kan være mere eller mindre forpligtigende. Nogen er fælles om administrativt personale og har fælles frokostordning. Andre deler måske bare lejemål. Men fælles for alle er, at de giver oplagt mulighed for faglig og virksomhedsrettet sparring mellem selvstændige psykologer.

Du kan også danne netværk ved at være aktiv i de lokale kredse eller blive fagpolitisk aktiv i foreningen. Se mere herunder.

Bliv fagpolitisk aktiv

Der er mange veje til faglig udvikling og fagpolitik indflydelse i Dansk Psykolog Forening.

Som selvstændig psykolog kan du være fagpolitisk aktivt i Selvstændige Psykologers Sektion og gennem den lokale kreds for selvstændige psykologer.

Selvstændige Psykologer varetager selvstændige psykologers interesser inden for Dansk Psykolog Forenings rammer. Læs om sektionen her: https://www.dp.dk/decentrale-enheder/selvstaendige-psykologers-sektion/

Sektionen har 15 lokale kredse, hvor selvstændige psykologer kan mødes lokalt med henblik på netværk, faglige og fagpolitiske initiativer. Hver kreds kan vælge en kredskontaktperson. Se, om der er valgt en kredskontaktperson i din lokale kreds på listen via dette link: https://www.dp.dk/decentrale-enheder/selvstaendige-psykologers-sektion/kredskontakt/

Som selvstændig har du som andre medlemmer mulighed for at være aktiv i flere af vores mere end 30 faglige selskaber. Se listen her: https://www.dp.dk/decentrale-enheder/selvstaendige-psykologers-sektion/

KONTAKT OS

Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på her eller i startpakken? Eller brug for sparring?

Telefon: 35 26 99 55. E-mail: dp@dp.dk

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge