Parterne er enige om at fremme tilgængeligheden til psykologer i forbindelse med tidsbestilling og har derfor aftalt, at psykologen senest inden udgangen af juni 2022 skal tilbyde elektronisk tidsbestilling, som kan anvendes af klienter, der har haft første konsultation.

Elektronisk tidsbestilling er et supplement til de eksisterende kontaktmuligheder.

Psykologen vælger selv de tidspunkter, hvor psykologen vurderer, at det passer ind i den øvrige planlægning, og lægger dem selv ind i tidsbestillingssystemet.

Du er ikke forpligtet til at lægge hele din kalender ud, men vælger selv tidspunkter, og altså kun de tidspunkter, hvor du selv mener, at det passer ind i din planlægning. Der er ligeledes ikke krav om hvor mange tidspunkter du skal lægge ud, eller hvordan kadencen mellem tidspunkterne skal være.

Ex: Hvis vi er i uge 37, og du har en fuldt booket kalender frem til uge 45, og du konstaterer, at det i uge 46 passer godt med 3 timer, som klienter kan booke selv, lægger du de 3 bookingsbare timer ud i uge 46 på valgfri dag og tidspunkt, fx. tirsdag kl. 10-12, og torsdag kl. 10-11.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge