Ramt af Corona: MP Pension afholder elektronisk generalforsamling

 I

Pensionskassen håber, at medlemmerne deltager ved skærmene eller sender en fuldmagt.

Når MP Pension den 11. juni afholder årets generalforsamling, bliver det ikke i en fyldt sal i Odense, som det oprindeligt var planlagt. I stedet skal medlemmerne i år deltage på en computer, tablet eller mobiltelefon. På grund af Corona-virus bliver generalforsamlingen nemlig afholdt elektronisk.

– Forsamlingsforbuddet og afstandskravet betyder, at vi har valgt at afholde en elektronisk generalforsamling, siger Jens Munch Holst, direktør i MP Pension.

Generalforsamlingen kan i princippet udskydes, indtil man igen må samles. Men da det er usikkert, hvornår det vil ske, ønsker både bestyrelsen og direktionen, at generalforsamlingen bliver gennemført elektronisk, så virksomheden kan få taget en række beslutninger, der er nødvendige for det videre arbejde.

Deltag eller afgiv en fuldmagt
Det er første gang, at MP Pension afholder en elektronisk generalforsamling, og derfor har selskabet allieret sig med et firma, der kommer med en skræddersyet løsning.

– Vi prøver derfor at klæde vores medlemmer så godt på som muligt, så tilmelding, deltagelse eller afgivelse af fuldmagt foregår så problemfrit som muligt, siger Jens Munch Holst.

Især fuldmagten vil Jens Munch Holst gerne reklamere lidt for.

– Jeg ser jo helst, at samtlige medlemmer deltager i den elektroniske generalforsamling. Men hvis man er forhindret, vil vi meget gerne have, at medlemmerne afgiver en fuldmagt. Simpelthen fordi, at vi er ejet af medlemmerne, og fordi medlemmerne på den måde er med til at bestemme, selvom de ikke deltager på dagen.

Du skal tilmelde dig generalforsamlingen for at kunne deltage og stemme. Tilmeldingsfristen er den 11. juni 2020 kl. 14:30. Selve generalforsamlingen foregår den samme dag kl. 16: 30. Tilmeld dig og læs mere her.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge