Registrer din virksomhed i medlemssystemet

 I

Få glæde af vores service til selvstændige psykologer ved at registrere din virksomhed i medlemssystemet

Dansk Psykolog Forening er faglig organisation for alle psykologer i Danmark – og samtidig brancheorganisationen for selvstændige psykologer, uanset om de har organisationspsykologisk virksomhed, privat praksis eller noget helt tredje.

Vi arbejder hver dag på mange måder for at gøre en positiv forskel for både den enkelte psykologvirksomhed og for den samlede gruppe af selvstændige psykologer.

Som selvstændig psykolog og medlem af Dansk Psykolog Forening har du altid adgang til faglige og kontante fordele. Eksempelvis hjælp i opstartsfasen, juridisk rådgivning og rådgivning om samarbejde med forsikringsbranchen, mulighed for profilering på vores borgervendte site www.psykologeridanmark.dk.

Vi arbejder løbende på at udvikle og forbedre vores service til selvstændige psykologer. Senest har vi opdateret vores rådgivningssider på hjemmesiden målrettet selvstændige psykologer, vi har udgivet en startpakke til nye selvstændige, og vi har lanceret nye medlemsarrangementer målrettet nye selvstændige.

Registrer din virksomhed i medlemssystemet: For at få glæde af vores service til selvstændige, er det vigtigt, at du har registreret din virksomhed i vores medlemssystem via MitDP, hvad enten du har selvstændig virksomhed som hoved- eller bibeskæftigelse. På den måde bliver du også omfattet af vores kollektive erhvervsansvarsforsikring – en gratis medlemsfordel for selvstændige psykologer.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge