Skal vi kigge på medlemsservicen?

 I

Vi vil tættere på.

Tilfreds med din forening? Tænker du: Det kunne de godt gøre bedre? Mere af dét, men mindre af dét? Er du glad for den kontakt, du har med os, når du møder os? – Uanset ja eller nej har et nyt Projekt Medlemsservice brug for dine svar.

Hvad vil Projekt Medlemsservice?

Projekt Medlemsservice skal bringe Psykologforeningen og dens medlemmer tættere på hinanden. I hvert fald der, hvor medlemmerne ønsker det. Vi skal, om ikke helt ind i sjælen, så dog være i løbende dialog. For vi vil så gerne imødekomme de behov for service, information, rådgivning eller hjælp, der indimellem opstår i løbet af et psykolog-arbejdsliv. Arbejdsmarkedet ændrer sig – så må vi din forening også tilpasse sig, hvad du møder i dit job.

Vi ønsker derfor mere viden om dine ønsker. Har vi den, kan vi tilpasse eller udvikle vores serviceydelser, eller vi kan tjekke, om vores arbejdsgange er smidige nok.

Hvad du ønsker, skal du få –

Ak nej, det kan vi selvfølgelig ikke garantere, selv om vi gerne vil gøre den enkelte glad. Men hvad vi kan love, er at du som et resultat af Projekt Medlemsservice får tilbud om medlemsydelser, du måske ikke engang er kommet i tanker om at du havde brug for.

Den type viden, vi har brug for, er nemlig ikke bare en vi får ved at stille spørgsmål til dig som medlem. Vi forventer at generere viden sammen med vores medlemmer. Og vi vil bruge denne viden fremover.

På snarligt genhør!

Vi vil gerne blive klogere på, hvordan du oplever Psykologforeningen i dag, hvordan du bruger os, og hvad du kunne tænke dig af os i fremtiden. Vi vil et spadestik dybere end det, statistikken kan vise os. Nemlig skubbe til de måder, vi bruger hinanden på i foreningen. Derfor vil vi med projekt medlemsservice række ud efter dig på flere platforme.

Vi vil skabe viden sammen med dig. I dialogen på de sociale medier, til medlemsmøder, i telefonen og til arrangementer. Du vil også opdage at vi vil bede dig stille dig nysgerrig sammen med os, for sammen at skabe en forening for alle psykologer. Vi vil tættere på.

Projekt Medlemsservice er fra dig til os og fra os til dig – og for alle psykologer, der har lyst til at give deres mening til kende.

På snarligt genhør!

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge