Til årsmøde i Dansk Psykolog Forening

 I

220 medlemmer deltog i Dansk Psykolog Forenings årsmøde den 25. august 2017 i Aalborg.  Helle Abel og Finn Korsaa var blandt deltagerne. Mød dem nedenfor og hør, hvad de syntes om at være til årsmøde. Læs også Eva Secher Mathiasens jubilæumstale og om Mia Skytte O`Toole, der modtog DP’s juniorforskerpris for forskning i emotioner.

Årsmødet foregik under temaet ”Forskning, der gør forskel for mennesker og samfund” med oplæg og sessioner om OCD, angst, flygtninge, hjerneskaderehabilitering, arbejdsrelaterede lidelser, sundheds- og gerontopsykologi.

Cand.psych. Helle Abel

– Jeg kom, fordi det var et rigtig godt program. Vi nåede ikke det hele, men jeg gik derfra med en fornemmelse af, at det var et område, som jeg vil sætte mig meget mere ind i. 

Cand.psych. Finn Korsaa:

– Jeg synes, at det er en god idé at komme til årsmøde, så man får en fornemmelse af, hvad der foregår. Det er vigtigt for mig, der sidder alene som psykolog.

Mia Skytte O´Toole modtog Juniorforskningsprisen

For første gang blev Dansk Psykolog Forenings Juniorforskerpris uddelt, og den gik til Mia Skytte O’Toole for spændende forskning i emotioner.

Læs mere om Mia i P.

Formand Eva Secher Mathiasen holdt jubilæumstalen

Foreningens 70 års jubilæum blev markeret med en historisk labyrint, en mellemøstlig buffet og Evas jubilæumstale om foreningens historie.

Læs talen her og se mere om foreningens historie på historieportalen.

Der kommer meget mere om årsmødet her på hjemmesiden. Det sker i forbindelse med udsendelse af næste nummer af Psykologernes Nyhedsbrev den 12. september, hvor der vil blive adgang til podcasts om de forskningsfelter, der var på dagsordenen i Aalborg. Desuden kommer der masser af billeder, resuméer og evalueringer.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge