To psykologer stiller op til bestyrelsen i MP Pension

 I

16 kandidater stiller op til bestyrelsen i MP Pension. 2 af dem er psykologer. Mød dem her. Du kan stemme frem til den 12. december

MP Pension er en medlemsejet pensionskasse, og fem ud af ti bestyrelsesmedlemmer bliver valgt direkte af medlemmerne.

I år kan du stemme på op til tre bestyrelsesmedlemmer, der skal repræsentere 136.000 medlemmer og sikre den bedste pension i de næste fire år. To ud af 16 kandidater er psykologer. De hedder Arne Grønborg og Joel Cyril Boukris.

Vær med til at sætte ny rekord
Du kan være med til at slå rekorden fra valget i 2017, hvor stemmeprocenten kom op på 15, 6 procent, da 18.761 MP-pensionsmedlemmer afgav deres stemme. Ved valget i 2015 var stemmeprocenten på 8,4 procent. (Kilde Gymnasieskolen)

Stem til bestyrelsesvalget i MP Pension

Du kan stemme fra den 21. november til 12. december kl. 18:00 her.

Se alle kandidater her.

Arne Grønborg Johansen

61 år, cand.psych.

Fra kandidatomtalen på MP-Pension:

Du får i mig en person med en alsidig bestyrelseserfaring, der kan takle de udfordringer, MP Pension står overfor nu og i de følgende år – som fx lav rente, længere levealder, faldende verdenshandel og ikke mindst de globale klimaforandringer. I en kommende bestyrelse vil jeg lægge stor vægt på solide investeringer med udgangspunkt i de nationale og internationale retningslinjer fra Parisaftalen og FN.

Mine overordnede mål er at styrke MP’s profilering udadtil som en troværdig og respekteret pensionskasse og indadtil som en pensionskasse med orden i ”eget hus”, at udbygge MP’s medlemsservice og sikre MP’s overordnede interesser bedst samt at forvalte MP’ økonomi på en god og sund måde.

Se video og læs hele omtalen af Arne.

Joel Cyril Boukris

40 år, cand.psych.

Fra kandidatomtalen på MP-Pension:

Hvis I ligesom jeg går op i en verden, hvor mad, forbrugsgoder mv. produceres på en bæredygtig måde, så skal vi engagere os i, at vores pensionspenge investeres i bæredygtige initiativer. Her kan vi skele til FN’s verdensmål, og hvorvidt de organisationer og selskaber, vi investerer i, bidrager til verdensmålene herunder også ligestilling.

MP Pension har generelt en ansvarlig profil, som jeg gerne vil bidrage til. Jeg mener også, at vi bør kunne gøre mere: Er vores investeringsmål for klimavenlig investering på 4,2 % i 2020 ambitiøst nok? Jeg ønsker også at sætte spot på MP Pensions sundhedsforsikring, for der bør være en ordning, hvor du selv frit kan vælge din psykolog og ikke være begrænset af en mellemmand.

Se video og læs hele omtalen af Joel.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge