Kreds Nordjylland. Sekundærtraumatisering og compassion fatigue

Dansk Psykolog Forening

Kreds Nordjylland

Sekundærtraumatisering og compassion fatigue

lørdag den 26. november 2016 kl. 9.30 - 15

ved  Norsk psykolog og psykoterapeut Per Isdal (1959)

 

Som noget nyt har vi i Dansk Psykolog Forening Kreds Nordjylland inviteret psykolog Per Isdal til at holde oplpæg for os en hel dag. Han er en levende oplægsholder, som vi glæder os meget i styrelsen til at byde velkommen.

Per Isdal var med til at starte organisasjonen "Alternativ til Vold" i 1987. Han har i 30 år arbejdet som terapeut med mennesker som udøver vold og har skrevet flere fagbøger. I år 2011 modtog han "den  store psykologprisen" for sit arbejde gennem mange år. Allerede for 15 år siden begyndte han at blive optaget af, hvordan arbejdet med vold indvirkede på ham selv og de andre terapeuter. Per Isdal har holdt en række kurser og forelæsninger om sekundærtraumatisering og om hvordan psykologer og organsationer kan forebygge dette.

Kursusdagen omhandler, hvordan arbejdet med problemer, lidelse, smerte og sorg kan indvirke på psykologer og behandlere i form af sekundærtraumatisering og compassion fatigue (omsorgstræthed eller medfødelsesudmattelse). Endelig omhandler dagen, hvordan vi kan tage vare på vores eget velbefindende i mødet med klienterne.

Lokaliteten af kurset afhænger af antallet af tilmeldinger, men det bliver i Aalborg centrum.

Kursusdagen er med fuld forplejning.

Tilmelding sker pr. mail til Gitte Olsen: gittetandal@hotmail.com. Ved tilmelding oplyses fuld navn, samt mailadresse og telefonnummer.

OBS! Endelig tilmelding sker ved indbetaling af 200 kr. til kontonummer 0400 4012399168 hos Lån og Spar  Bank.. Husk at skrive navn.

Tilmelding og indbetaling skal være foretaget senest den 24. oktober 2016

FAKTA

Tilmeldingsperioden er slut

SØG EFTER KURSUS

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge