Virksomhedsaften: Psykologer på det private arbejdsmarked

Har du lyst til at mødes med fagfæller? Så kom til spændende virksomhedsaften i din forening.
 

Aftenen byder på oplæg af Torben Andreasen - HR Director i Carlsberg, Julie Porskjær - Global HR Business Partner i Danfoss, Tina Høholt - Occupational Health Manager at LEO Pharma A/S og Helena Claire Brigoli Frederiksen - Training Partner i Novo Nordisk. De vil alle sætte ord på vejen til deres job, samt give gode råd til dig, som er nysgerrig på at skabe værdi i produktionsvirksomheder. Vi skal også møde Lasse Thing, som er Associate Manager i Novo Nordisk, og blive klogere på, hvad det er ledere sætter fokus på, når der ansættes. Torben Andreasen vil også bidrage med et ledelsesperspektiv. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål til aftenens oplægsholdere. Et vigtigt formål med aftenen er også at netværke med hinanden. Vi håber på, at aftenen vil gøre os klogere på os selv og hinanden og ikke mindst karriereveje for psykologer.

Aftenens program:
17:30 - 18:00, Sandwich & Velkomst
18:00 - 19:00, Oplæg fra psykologer i produktionsvirksomheder
19:00 - 19:30, Spørgsmål fra deltagerne
19:30 - 20:30, Chips, vino og netværk   
                  

Målgrupper: Medlemmer af Dansk Psykolog Forening. Der er plads til 60 deltagere, som fordeles efter "først til mølle-princip". 

Baggrund: Generalforsamlingen i 2016 vedtog under indsatsområde 3 ”Et stærkt fællesskab giver stærke psykologer” flg. arbejdsprogramopgave:

 

3.6 Medlemsarrangementer for privatansatte psykologer.
Dansk Psykolog Forening vil arbejde for, at privatansatte psykologer får bedre mulighed for netværksdannelse og faglig udvikling i regi af foreningen.

FAKTA

Navn

Temamøder - Virksomhedsaften: Psykologer på det private arbejdsmarked

Ref.nr.

20170518

Sted

Dansk Psykolog Forening København
Stockholmsgade 27
2100 København Ø

Tilmeldingsperioden er slut

SØG EFTER KURSUS

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge