Dansk Psykolog Forening til Copenhagen Pride Parade 2017

Dansk Psykolog Forening stiller op med en vogn til Copenhagen Pride paraden 2017 i København. Pride paraden afholdes i København hvert år i august måned og er den største og mest kendte mangfoldighedsfestival i Danmark.

Pride paraden har til formål at rykke ved befolkningens tole-rancetærskel og skaber synlighed om, at alle mennesker er forskellige og skal have ret til at være forskellige. Som fagfor-ening støtter Dansk Psykolog Forening en åben, inkluderende og mangfoldig arbejdspolitik, hvor der er plads til alle.

Praktisk
Pride paraden i København afholdes i år lørdag d. 19. august kl. 13.00. Nærmere information om mødestedet for Dansk Psykolog Forenings medlemmer gives efter tilmeldingsfristen.

Dansk Psykolog Forening har en vogn som samlingspunkt til paraden, hvorfor man både kan tilmelde sig en plads på vog-nen eller gå ved siden af vognen. Ruten er 3,9 km i Indre by i København, og paraden varer omkring 2 timer.

Målgruppe
Alle er velkomne til at bakke op om Dansk Psykolog Forenings deltagelse i paraden. For at køre med på vognen skal man dog være medlem af DP.

Tilmelding til plads på vognen
Der er begrænsede pladser på vognen, så tilmelding her sker efter først-til-mølle-princippet.

 

FAKTA

Navn

Temamøder - Dansk Psykolog Forening til Copenhagen Pride Parade 2017

Ref.nr.

20170819

Sted

Tilmeldingsperioden er slut

SØG EFTER KURSUS

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge