Virksomhedsaften: Psykologer på det private arbejdsmarked

Har du lyst til at mødes med fagfæller? Så kom til spændende virksomhedsaften i din forening.

Aftenen byder på 4 spændende oplæg fra psykologer, som er ansat i konsulenthuse. Vi skal møde Stephanie Bäckström, som arbejder med ledelses og organisationsudvikling i konsulenthuset LEAD og Emilie Qvant fra konsulenthuset PwC, som arbejder med design og udvikling af læringsprogrammer for topledere. Vi skal også høre oplæg fra  Stine Reintoft fra Supervisionshuset og  Kristian Terp Hansen fra Cubiks, som arbejder med testning i et internationalt miljø. 

De vil alle sætte ord på vejen til deres job, samt give gode råd til dig, som er nysgerrig på at skabe værdi som konsulent. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål til aftenens oplægsholdere. Et vigtigt formål med aftenen er også at netværke med hinanden. Vi håber på, at aftenen vil gøre os klogere på os selv og hinanden og ikke mindst karriereveje for psykologer. Vi annoncerer de sidste to oplægsholdere i løbet af sommeren.

Aftenens program:

17:30 - 18:00, Sandwich & Velkomst

18:00 - 19:00, Oplæg fra psykologer i konsulenthuse

19:00 - 19:30, Spørgsmål fra deltagerne

19:30 - 21:30, Chips, vino og netværk      

Målgrupper: Åben for alle medlemmer. Privat ansatte medlemmer har første prioritet. Der er plads til 60 deltagere.

Baggrund: Generalforsamlingen i 2016 vedtog under indsatsområde 3 ”Et stærkt fællesskab giver stærke psykologer” flg. arbejdsprogramopgave: 

3.6 Medlemsarrangementer for privatansatte psykologer. Dansk Psykolog Forening vil arbejde for, at privatansatte psykologer får bedre mulighed for netværksdannelse og faglig udvikling i regi af foreningen.

 

FAKTA

Navn

Temamøder - Virksomhedsaften: Psykologer på det private arbejdsmarked

Ref.nr.

20170921

Sted

Dansk Psykolog Forening København
Stockholmsgade 27
2100 København Ø

Tilmeldingsperioden er slut

SØG EFTER KURSUS

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge