Morgenmøde for ledere: 360 graders mundtlig lederkommunikation

Skab mening, sæt retning og få folk til at følge dig
 
Det er i din daglige, mundtlige kommunikation med dine medarbejdere, at du skaber tillid. Det er her, du for alvor kan gøre det tydeligt for dine medarbejdere, hvor I skal hen og hvorfor det er vigtigt. Det kræver strategiske kommunikationsværktøjer at forme dine budskaber, så de har den effekt på dine medarbejdere, du ønsker, og det kræver mundtlig gennemslagskraft til at blive hørt. 
Få værktøjerne til at omsætte de strategiske budskaber til den hverdag I lever i. Lær hvordan du bruger din mundtlige kommunikation til at skabe tillid, mening og retning. Få værktøjerne til at kommunikere klart, præcist og brænde igennem, når du tager ordet.
 
  • Lær hvordan du hurtigt og effektivt former klare budskaber til dine målgrupper
  • Lær hvordan du tegner billedet af hvor I skal hen og hvordan I kommer derhen
  • Lær hvordan du bruger din unikke personlighed til at forme din kommunikation med integritet, nærvær og autenticitet
AKTIV LÆRING MED FOKUS PÅ DIN PRAKSIS
Morgenmødet er baseret på aktiv deltagelse. Du bliver præsenteret for teori og værktøjer og guides direkte ind i øvelser i at bruge værktøjerne i praksis. Det er derfor en fordel, hvis du inden workshoppen har tænkt  over et budskab, du gerne vil blive bedre til at formidle til dine medarbejdere. 
 
MATERIALE
Med i morgenmødet er ARTIKULATIONs materiale ’360 Graders lederkommunikation’ med workshoppens pointer og værktøjer, så de er lige til at tage i brug i dit daglige arbejde. 

MÅLGRUPPE 
Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.


Annette Bjerre Ryhede er cand.comm., og ekstern lektor på Roskilde Universitet. Hun er ejer af ARTIKULATION hvor hun igennem 10 år har coachet, undervist og rådgivet ledere, direktører, forskere, konsulenter og vidensmedarbejdere i strategisk kommunikation og mundtlig gennemslagskraft. Annettes kunder tæller Grundfos, FLSmidth, Coloplast, Københavns Kommune, Københavns Universitet, med flere. Læs mere på www.artikulation.dk 

Møderækken ”Inspiration og værktøjer til dig som er leder” er et samarbejde mellem:

Bibliotekarforbundet, Kommunikation og sprog, Ansatte Tandlægers Organisation, Dansk Magisterforening, Forbundet Arkitekter og Designere, Dansk Dyrlægeforening, Jordbrugsakademikerne, Dansk Journalistforbund og Dansk Psykolog Forening.

FAKTA

Navn

Ledermøder - Morgenmøde for ledere: 360 graders mundtlig lederkommunikation

Ref.nr.

201803081

Sted

Tilmeldingsperioden er slut

SØG EFTER KURSUS

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge