Workshop for ledere: Håndter stress hos medarbejderen, Aarhus

Workshop for ledere: Håndter stress hos medarbejderen. 
Bliv klædt på til at gribe det vigtige ledelsesansvar og arbejde med at forebygge og håndtere stress blandt medarbejderne. 

Forebyg og håndter stress hos dine medarbejdere og reducer sygefraværet
Stress hos medarbejdere er en udfordring, som ledere i dag er nødt til at forholde sig til. Selv mindre stresssymptomer fører hurtigt til nedsat performance, og langvarigt sygefravær resulterer i store udgifter. Vil du gerne blive bedre til at forebygge samt håndtere stress hos dine medarbejdere og nedbringe sygefraværet? Så er denne workshop noget for dig.
Workshoppen gennemføres af Malene Friis Andersen, som er forsker, organisationspsykolog og forfatter til en række bøger og videnskabelige udgivelser om stress. Herunder den anmelderroste lederbog ”Stop Stress – Håndbog til ledere” (Andersen & Kingston 2016), som er kåret til Årets ledelsesbog.
 
Det får du ud af workshoppen
Du den nyeste forskning om arbejdsrelateret stress, og du får klare anvisninger og redskaber til, hvad du kan gøre i de forskellige faser fra trivsel til stress, som dine medarbejdere kan befinde sig i. Du får en samtalemodel til at tage samtalen med den stressramte medarbejdere, og du får indblik i, hvordan du får en stresssygemeldt medarbejder tilbage til arbejdet – og passer på teamet imens.
Kurset veksler mellem oplæg fra Malene Friis Andersen, dialog om udvalgte tematikker i mindre grupper og diskussioner i plenum. Pointerne relateres hele tiden til ledernes muligheder for at omsætte viden til praksis.
Underviser - Malene Friis Andersen, er ph.d. og autoriseret psykolog. Hun arbejder som selvstændig organisations-psykolog samt som forsker i stress, sygefravær, ledelse, tilbagevenden til arbejdet samt social kapital på Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA). 
Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer, som har ledelsesansvar.
 
De to workshops udbydes i et samarbejde mellem
Bibliotekarforbundet, Kommunikation og sprog, Ansatte Tandlægers Organisation, Dansk Magisterforening, Forbundet Arkitekter og Designere, Dansk Dyrlægeforening, Jordbrugsakademikerne, Dansk Journalistforbund og Dansk Psykolog Forening.

FAKTA

Navn

Ledermøder - Workshop for ledere: Håndter stress hos medarbejderen, Aarhus

Ref.nr.

201805151

Tilmeldingsperioden er slut

SØG EFTER KURSUS

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge