Virtuelt informationsmøde om Diplomuddannelse i ledelse for psykologer

Undervisere
        
Isa                               Sverri                         Charlotte

Isa Keller-Andreasen, Studievejleder DTU
Sverri Hammer, cand.scient.pol. og lektor i strategi, organisation og ledelse på DTU samt underviser på modulet Organisation, udvikling og samskabelse.
Charlotte Flyger, cand.merc. og ingeniørdocent på DTU med ansvar for det økonomiske fagområde samt underviser på modulet Økonomisk ledelse.

Dansk Psykolog Forening har i samarbejde med DTU sammensat Diplomuddannelse i ledelse for psykologer, så den specifikt retter sig mod dig som psykolog.

Uddannelsen videreudvikler dit personlige og professionelle lederskab inden for organisation, økonomi, strategi, forandringsledelse og kommunikation.

Du kan vælge at tage et enkelt modul, der er relevant for dig og din nuværende eller fremtidige karriere eller gå efter hele uddannelsen og få en lederuddannelse på bachelorniveau.

Er du blevet nysgerrig? Vi holder virtuelt informationsmøde sammen med studievejleder fra DTU, og hvor du møder underviserne på de to første moduler.

Du får mere information om den samlede uddannelse og helt konkret om de to første moduler, som Dansk Psykolog Forening udbyder, nemlig ’Organisation, udvikling og samskabelse’ samt ’Økonomisk ledelse’.

Det virtuelle informationsmøde holdes den 24. august kl. 16:30 – 17:30. Du deltager i mødet hjemmefra på din computer, Ipad eller mobiltelefon.

Tilmeld dig her og få endnu mere at vide om Diplomuddannelse i ledelse for psykologer eller for at få svar på de spørgsmål, som du brænder inde med.

Det er gratis at deltage, men vigtig at du tilmelder dig, så du kan modtage link til fyraftensmødet.

Du kan læse mere om Diplomuddannelse i ledelse for psykologer her.

FAKTA

Navn

Temamøder - Virtuelt informationsmøde om Diplomuddannelse i ledelse for psykologer

Ref.nr.

20200824

Sted

Fyraftensmødet foregår virtuelt over Zoom.

Link samt vejledning fremsendes den 21. august pr. mail

Pris

Kurset er gratis

Målgruppe

Alle uddannede psykologer i DP

Læs mere om Diplomuddannelse i ledelse for psykologer

HER

Dato og tid

24-08-2020 16:30 - 17:30

Tilmeldingsfrist

23-08-2020 23:59:00

Max deltagere

50

Tilmeldingsperioden er slut

SØG EFTER KURSUS

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge