Psykologfagligt Selskab for Autisme inviterer til Workshop om Sensory Profile (SP) til børn, unge og voksne med autisme

Psykologfagligt Selskab for Autisme
inviterer til Workshop om Sensory Profile (SP)
til børn, unge og voksne med autisme
 
Underviser: 
Ergoterapeut Ulla Sparholt (Fjordskolen, Aabenraa)
 
Indhold: 
Introduktion til sanseintegrationsproblemer med konkrete eksempler på hvordan, dyspraksi- og reguleringsforstyrrelser kan udmønte sig i praksis. Introduktion til Sensory Profile (SP): Det teoretiske grundlag bag undersøgelsen og de begreber, der anvendes. Herunder Winnie Dunns Sensory Processing Framework, Eric Kandels forskning, samt det fysiologiske grundlag for barnets reguleringsvanskeligheder. Derudover vil der være information om, hvad SP undersøgelser viser om børn med autisme, samt de skandinaviske normer i SP2.
 
I workshoppen vil der både være undervisning, og deltagerne vil få hands-on erfaring med SP og den overordnede scoring. Der vil være casearbejde med tolkning af SP2, samt eksempler på børn og unge med forskellige SP profiler. Sidst vil der være fokus på arbejdsprocessen omkring SP i praksis, samt det tværfaglige samarbejde om SP.
 
Målgruppe: 
Psykologer inden for autismeområdet, der har interesse for sanseintegrationsproblematikker og gerne vil lære mere om redskabet Sensory Profile i teori og praksis.
 
Tid: Mandag d. 15.1.2018 kl. 9.30-16.30
 
Sted: Dansk Psykolog Forenings lokaler, Stockholmsgade 27, København Ø.
 
Pris: 600 kr. for medlemmer af selskabet, 900 kr. for ikke-medlemmer. Inkl. forplejning

Tilmelding:
Der er 25 pladser på workshoppen, og disse fordeles efter ”først til mølle” princippet: Send en mail med dit navn og navn på workshoppen til ps.autisme@gmail.com. Når du har fået svar fra os, om der er plads, indbetaler du beløbet. Tilmelding er først gældende, når din betaling er registreret hos os, vi sender dig en bekræftelse når din betaling er registreret. 
 
Sidste tilmeldingsfrist: Fredag d. 29.12.2017
 
 

FAKTA

Navn

Kursus - Psykologfagligt Selskab for Autisme inviterer til Workshop om Sensory Profile (SP) til børn, unge og voksne med autisme

Sted

Dansk Psykolog Forening København
Stockholmsgade 27
2100 København Ø

Dato og tid

15-01-2018 09:30 - 16:30

Tilmeldingsfrist

29-12-2017 16:00:00

Tilmeldingsperioden er slut

SØG EFTER KURSUS

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge