Selskab for Interkulturel Psykologi tilbyder i samarbejde med Dansk Selskab for Psykodrama en to-dages workshop med Dr. Kate Hudgins

Selskab for Interkulturel Psykologi tilbyder i samarbejde med Dansk Selskab for Psykodrama en to-dages workshop med Dr. Kate Hudgins fra USA i gruppebehandling gennem psykodramatisk arbejde.

For psykologer, som arbejder med traumatiserede: The Therapeutic Spiral Model
 
 
BEMÆRK: PRISNEDSÆTTELSE!
 
 
Kursus i gruppebehandling af traumatiserede flygtninge og migranter, og andre traumatiserede, der befinder sig i en usikker kontekst. 
 
 
Formål med arrangement:
At tilbyde psykologer, der arbejder med traumatiserede, en tilgang, hvor gruppen inddrages som et sikkert sted. Arbejdet hviler på nyeste traumeteorier om, at traumer behandles bedst ved en kombination af kropsarbejde og ændring af narrativet eller forståelse af traumet. Der vil blive arbejdet med deltagernes eget materiale, så vær indstillet på at være på gulvet enten som hovedperson eller som støtte for andre. Efter workshoppen vil deltagerne umiddelbart kunne inddrage elementer fra læringen i deres eget arbejde. 
 
 
Præsentation af Kate Hudgins
Kate Hudgins, Ph.D., er en internationalt anerkendt psykolog fra USA. Hun har, som en af de få, udviklet metoder til at arbejde med traumatiserede mennesker i en gruppe. Hendes metode og tilgang; ’The Therapeutic Spiral Model’, er specielt egnet til arbejde med flygtninge og mennesker fra andre dele af verden. Erfaringen i en international kontekst viser, at denne klientgruppe føler sig mere trygge gennem gruppebehandling og kommer sig hurtigere end med den klassiske tilgang til traumabehandling, hvilket bl.a. fremhæves af Peter Elsass i ”Håndbog i Kulturpsykologi”.
 
 
Kate Hudgins har siden 1995 undervist og arbejdet med flygtninge, migranter og psykosociale medarbejdere i 42 forskellige lande. Hun har stor erfaring og viden om traumaarbejde i et interkulturelt perspektiv. Hun har skrevet flere bøger om sit arbejde, bl.a. ”Model to Treat PTSD in Action”, og har redigeret bogen ”Healing World Trauma with the Therapeutic Spiral Model: Psychodramatic Stories from the Frontlines” (med Francesca Toscani) og ”The Therapeutic Spiral - Psychodrama with Trauma survivors” (med Peter Kellermann). I august 2018 kommer Kate Hudgins på en sjældent besøg i de nordiske lande i forbindelse med den internationale kongres i gruppepsykoterapi (IAGP, International Association for Group Psychotherapy and Group Processes) i Malmø. SIP og Dansk Selskab for Psykodrama vil gerne benytte sig af dette til at introducere Kate Hudgins og The Therapeutic Spiral Model i Norden. 
 
 
Indhold:
Der vil blive undervist I fem forskellige typer af post-traumatisk vækst. Deltagerne får et ukompliceret adfærdsmæssigt role map og nye hands-on-kliniske værktøjer, som kan implementeres umiddelbart efter workshoppen.
 
 
Form:
Der undervises med powerpoint-præsentationer som styrende for de to dages demonstrationer og live-superviseret praksis. Dette faciliterer hands-on-learning og integreret eksperimental læring. 
 
 
Undervisningssprog: Engelsk

 

Skriftligt materiale: Der udleveres kursusbevis og deltagerliste. 
 
 
Tid: Mandag d. 6. august og tirsdag d 7. august 2018. Dag 1: kl. 10-17. Dag 2: kl. 9-16
 
 
Sted: Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø
 
 
Forplejning: Morgenmad, frokost og snacks. Kaffe, te og vand.
 
 
Pris: 

Early Bird prisen på 3200,- kr. forlænges! 
 
Medlemmer af SIP og Psykodramaselskabet får rabat og betaler 2200,- kr.:
For medlemmer af SIP og Psykodramaselskabet gives en prisreduktion på 1000,- kr., hvilket giver en pris for medlemmer af et af de to selskaber på 2200,- kr.
 
Der vil blive søgt om godkendelse af kurset til specialisering på det tværgående modul.

 

Betaling: Sker efter tilmelding

Kontakt:
Meddelelse om deltagelse: Nike Brandt Poulsen: e-mail: nike@tdcspace.dk 
Information om betalingsforhold: Caroline van Bronswijk: e-mail: carolinevb@gmail.com

 
 
NB!: For Kate Hudgins beskrivelse af workshoppen og yderligere beskrivelse af kurset, se hjemmesiden for Selskab for Interkulturel Psykologi.
 
 

FAKTA

Navn

Kursus - Selskab for Interkulturel Psykologi tilbyder i samarbejde med Dansk Selskab for Psykodrama en to-dages workshop med Dr. Kate Hudgins

Sted

Dansk Psykolog Forening København
Stockholmsgade 27
2100 København Ø

Dato og tid

06-08-2018 10:00 - 07-08-2018 16:00

Pris:

Early bird pris er forlænget!
Der gives endvidere rabat til medlemmer af SIP og Psykodramaselskabet.

Tilmeldingsperioden er slut

SØG EFTER KURSUS

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge