Psykologfagligt Selskab for Klinisk Sexologi afholder Temadag 'Samtalen om sex' med efterfølgende generalforsamling

Psykologfagligt Selskab for Klinisk Sexologi afholder Temadag ‘Samtalen om sex’ torsdag d. 28. november 2019 kl. 9-16 i København
Efterfølgende afholdes generalforsamling kl. 16-18 samme sted
 
 
Formål: 
At deltagerne bliver teoretisk klogere på, hvordan man kan spørge ind til seksualitetens rolle i klienternes liv, for at undersøge, hvorvidt der er spørgsmål eller udfordringer i klientens seksualliv, der kan være relevante at behandle i samtaleterapien. 
 
Derudover vil deltagerne få nogle konkrete tiltag med hjem til hvordan man kan bryde det berømte tovejstabu, der gør at emnet sex i sidste ende ikke bliver berørt af hverken klient eller behandler, og dermed bortfalder en vigtig resource i menneskers liv.
 
Temaer: 
Hvorfor bliver der talt så lidt om sex i den sundhedsfaglige verden, inklusive i psykologien? Hvad indebærer en god samtale om sex? Hvilke værktøj er relevante i samtalen? Hvordan påvirker omverdenen vores forståelse af sex, og hvordan arbejder vi med det på en etisk forsvarlig måde i vores kliniske arbejde?
 
Kursusform: 
Teoretiske oplæg, individuelt reflekterende arbejde, cases samt små gruppediskussioner. 
 
 
Underviser: 
Karina Kehlet Lins er klinisk psykolog og systemisk familieterapeut, uddannet i Belgien. Hun har siden 2001 arbejdet som par- og familieterapeut i både Bruxelles, Berlin, og København, og har sideløbende arbejdet med forskellige centre for familieplanlægning. Efter hun er flyttet til København i 2011 er hun blevet supervisor for LGBT Danmark, arbejder i selvstændig praksis og underviser bl.a. på universitetet. Hun debuterede i starten af året med bogen ‘Samtalen om sex’ (Hans Reitzels forlag). 
 
Tid: torsdag d. 28. november 2019 kl. 9-16.
 
Sted: Dansk Psykolog Forening, Stockholmsgade 27, 2100 København Ø.
 
Pris:
Medlemmer af PSKS: 1200,- kr.
Ikke-medlemmer af PSKS: 1500,- kr.
Studerende medlemmer: 500,- kr.
Studerende ikke-medlemmer: 800,- kr.
Medlemskab af PSKS: 100,- kr. for psykologer og 50,- kr for studerende.
 
Tilmeldingsfrist: 14. november 2019.

 

FAKTA

Navn

Kursus - Psykologfagligt Selskab for Klinisk Sexologi afholder Temadag 'Samtalen om sex' med efterfølgende generalforsamling

Sted

Dansk Psykolog Forening København
Stockholmsgade 27
2100 København Ø

Dato og tid

28-11-2019 09:00 - 16:00

Tilmeldingsfrist

14-11-2019 16:00:00

Tilmeldingsperioden er slut

SØG EFTER KURSUS

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge