Complicated Grief Therapy

ICD-11 bringer en helt ny diagnose om sorg med sig.  Diagnosen er udtryk for en ny måde at forstå sorgreaktioner på. Samtidig er vores forståelse af og viden om sorg under forandring. Vi har i dag en meget stor evidensbaseret viden om sorg, som betyder, at psykologer kan yde en professionel indsats i forhold til klienter med sorg.

Kurset Complicated Grief Therapy – (CGT) – A novel treatment for Prolonged Grief Disorder kan klæde dig på til at yde effektiv og evidensbaseret sorgterapi.

NYT KURSUS: Complicated Grief Therapy (CGT) – A novel treatment for Prolonged Grief Disorder

15.-16. maj og 18. juni 2020
På dette tre-dages kursus får du evidensbaseret viden om metoden Complicated Grief Therapy samt en grundig trinvis indføring og træning i de forskellige procedurer i metoden.

Mellem de to undervisningsgange får du mulighed for at afprøve sorgterapien i egen praksis. På kursets tredje dag følges op på dine erfaringer gennem vejledning, rådgivning og drøftelse af din anvendelse af CGT i praksis.

Underviserne er Professor Katherine Shear fra Columbia Universitet, som er en af verdens førende sorgforskere sammen med en af Danmarks førende forskere og praktikere inden for sorgområdet – ph.d og specialist i psykoterapi Mai-Britt Guldin.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

LÆS ARTIKLEN

I USA har en af verdens førende sorgforskere og en af underviserne på kurset Complicated Grief Therapy, professor Katherine Shear, arbejdet i mere end 30 år med mennesker, hvis sorg er blevet svær.

 

Læs interviewet med hende her, som er fra Magasinet P, Nr. 5, 2019.

WEBINAR MED MAI-BRITT GULDIN - Can we prevent Complicated Grief in Bereaved Caregivers?

I dette webinar kan du blive klogere på Mai-Britt Guldins forskning i pårørendes sorgforløb.

Webinaret varer ca. en time og er faciliteret af Professor Katherine Shear fra Columbia University, som hoster webinaret.

Mai-Britt Guldin og Katherine Shear er underviserne på kurset Complicated Grief Therapy (CGT) – A novel treatment for Prolonged Grief Disorder.

VIDEO

Hør underviser Mai-Britt Guldin fortælle om kurset Complicated Grief Therapy (CGT) – A novel treatment for Prolonged Grief Disorder.

Kort & godt om sorg af Mai-Britt Guldin

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge