100 % af dem, som har deltaget i ledermentorordningen, anbefaler det til andre. Vil du også være med?

Er du garvet leder – så bliv mentor.

Er du ny leder – så få en mentor

100 % af dem, som har deltaget i ledermentorordningen, anbefaler det til andre. Vil du også være med?

For fjerde år i træk har Dansk Psykolog Forening i samarbejde med forbundet Kommunikation og Sprog kørt en mentorordning for medlemmer, der er relativt nye i deres første lederjob, og hvor mentorerne er lidt mere erfarne ledere. Ordningen har begge gange været en stor succes.

I samarbejde med Kommunikation og Sprog samt Bibliotekarfundet starter vi en ny runde ledermentorforløb med kick-off møde den 3. februar 2020.

Ledermentorordningen handler om at give og få noget tilbage. Erfaringerne viser nemlig, at det ikke kun er mentee, som får noget ud af forløbet. Det dokumenterer et udpluk fra evalueringen af den sidste runde:

  • 95 % (mentorer og mentees) har været tilfredse eller meget tilfredse
  • Alle mentorer er helt eller overvejende enige i, at de har udviklet deres kompetencer inden for sparring, dialog og coaching
  • 72 % af mentorerne er helt eller delvisenige i, at dét, at de har haft en mentee, har betydet, at de har reflekteret over egen ledelsesrolle
  • 90 % af mentees er helt eller overvejende enig i, at forløbet hr medvirket til, at de har udviklet sig som ledere

Vi kan altså næsten garantere dig, at du får noget ud af at deltage i ledermentorordningen.

Vi klæder alle på til forløbet, som varer et år og det er ledelsesrollen, der er fokus for ordningen, og ikke din faglige baggrund. Vi matcher derfor på tværs af faggrænser, hvis det er muligt.

Du kan læse mere om ledermentorordningen og de få betingelser, der er for at være med, samt tilmelde dig ordningen i links nedenfor.

Hvis du har nogle spørgsmål, inden du tilmelder dig som mentor eller mentee, så kontakt konsulent Kristian Bach Thomsen på kbt@dp.dk eller på telefon 35 26 99 57.

Mød en mentor og to mentees

Video af Monica Lorenzo Pugholm

– Jeg vil anbefale andre at melde sig. Jeg synes, at det har været den største luksus”, siger mentee Sidsel Bondo. Hør hende fortælle om sine erfaringer med at deltage i et mentorprogram for ledere.

– Jeg vil rigtig gerne være med til at hjælpe en ung leder på vej, siger Sanna Dragholm. Hør hendes erfaringer med at være mentor.

LÆS MERE OM LEDERMENTORORDNINGEN OG TILMELDING

(Gem worddokumentet på dit skrivebord, før du redigerer. Vedhæft det på mail, når du sender retur).

Kontakt konsulent Kristian Bach Thomsen på kbt@dp.dk eller på telefon 35 26 99 57, hvis du har spørgsmål til ordningerne.

Mentorprogrammet er et samarbejde mellem Dansk Psykolog Forening, Kommunikation og Sprog, Bibliotekarforbundet, Forbundet Arkitekter og Designere og Tandlægeforeningen.

– Jeg er overrasket over, hvor meget man får ud af at sparre med en, der ikke kender en personligt, siger Helena Jacobsen, forretningsudviklingschef i Move On Communications.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge